Libnet.ro
UNICEF

13:31

Teatrul National din Bucuresti ii roaga pe cei care au cumparat bilete sa nu ceara inca banii inapoi pentru spectacolele anulate

Antena3 Antena3,
Teatrul National din Bucuresti ii roaga pe cei care au cumparat bilete sa nu ceara inca banii inapoi pentru spectacolele anulate

Teatrul National din Bucuresti ii roaga pe cei care au cumparat bilete sa nu ceara inca banii inapoi pentru spectacolele anulate. continuă pe Antena3

VIDEO Impresionant: cum arata Teatrul National din Bucuresti pustiu, fara spectatori

Efectele raspandirii coronavirusului s-au simtit imediat in tara noastra prin inchiderea institutiilor de cultura: teatrele, operele, muzeele si-au incetat activitatea cu publicul.

Telescoala: Profesorii care vor preda la TV sunt de la liceele de top din Bucuresti Monica Anisie: Telescoala va ramane si dupa ce deschidem scolile Ce lectii vor fi predate in prima saptamana

Profesoara de limba romana Iulia Pop de la Colegiul National Sf. Sava Bucuresti, profesorul de limba romana Ciprian Nistor de la Colegiul National Tudor Vianu din Bucuresti, Cristian Alexandrescu profesor de matematica la Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti si Alexandru Constantinescu- profesor de matematica la Colegiului National Spiru Haret sunt cativa dintre profesorii care, incepand de luni dimineata, de la ora 9. 00, pe TVR2, vor preda lectii pentru elevii din clasele a VIII-a si a XII-a, in vederea sustinerii examenelor nationale, in contextul inchiderii scolilor. Potrivit informatiilor Hotnews, profesorii de la Telescoala sunt toti din Bucuresti pentru ca Ministerul Educatiei a vrut sa evite deplasarile. TVR 2 a publicat orarul cursurilor pentru prima saptamana. Vezi ce lectii vor fi predate in primele zile.

Badulescu: Numarul persoanelor care folosesc transportul public din Bucuresti a scazut cu 20%

Numarul persoanelor care folosesc transportul public din Bucuresti a scazut cu 20%, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, contactat de HotNews. ro. Acesta spune ca inchiderea transportului public poate fi stabilita de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, pentru a limita raspandirea noului coronavirus, dar ca Primaria Capitalei nu a luat o asemenea decizie si ca ramane alegerea bucurestenilor cum se deplaseaza.

Un grup de studenti din Bucuresti livreaza cumparaturi pentru persoanele in varsta

Coronavirusul scoate la suprafata si dorinta altruistilor de a-i ajuta pe cei din jur! Zeci de studenti din mai multe orase ale tarii s-au mobilizat pentru a livra persoanelor vulnerabile alimente sau medicamente. Initiativa apartine Asociatiei Studentilor la Constructii din Bucuresti care doar in Capitala livreaza cate cinci comenzi pe ora.

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP.

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 .

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

FOTO Primele 18 zile de circulatie COVID-19 in Romania - Un model statistic al infectarilor realizat de cercetatori de la Universitatea din Bucuresti

Profesorii de la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala Universitatea din Bucuresti) au realizat modelarea statistica pentru primele 18 zile de circulatie a COVID-19 in Romania si au ajuns la concluzia ca pattern-ul cazurilor confirmate zilnic de infectari cu COVID-19, in primele 18 zile, este similar cu cel din alte tari europene. insa magnitudinea difera, numarul de cazuri din Romania fiind inferior. Cele 18 zile pornesc de la momentul in care a fost anuntat primul caz de infectare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )