Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tel Drum, motivul pentru care Dragnea i-a dat aviz de arestare lui Sova! Ponta, dezvaluiri bomba din culisele fostei guvernari

B1 B1,
Tel Drum, motivul pentru care Dragnea i-a dat aviz de arestare lui Sova! Ponta, dezvaluiri bomba din culisele fostei guvernari

Victor Ponta face dezvaluiri bomba despre Liviu Dragnea. Dupa ce a afirmat ca seful PSD i-a cerut sa treaca lacul Belina la CJ Teleorman Detalii AICI), fostul premier il mai acuza pe Dragnea ca s-ar fi. continuă pe B1

Tel Drum, motivul pentru care Dragnea i-a dat aviz de arestare lui Sova. Ponta, dezvaluiri bomba din culisele fostei guvernari

Victor Ponta face dezvaluiri bomba despre Liviu Dragnea. Dupa ce a afirmat ca seful PSD i-a cerut sa treaca lacul Belina la CJ Teleorman Detalii AICI), fostul premier il mai acuza pe Dragnea ca s-ar fi.

VIDEO De ce spune Victor Ponta ca Tel Drum este a lui Liviu Dragnea: Mi-a cerut sa trec lacul Belina la CJ Teleorman/ Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum/ Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca Liviu Dragnea i-a cerut pe cand era vicepremer sa treaca lacul Belina de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman, dar afirma ca a semnat hotararea de guvern fara sa stie ca lacul va ajunge in final la Tel Drum. Ponta mai spune ca Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit si fostul premier Sorin Grindeanu. Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus, mai spune fostul premier. Ponta acuza serviciile de informatii si DNA ca ar fi stiut in toti acesti ani totul despre Tel Drum dar ca l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea. Ponta declarase intr-un interviu publicat pe data de 5 septembrie de stiripesurse. ro ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca Tel Drum e a lui Dragnea, fara sa-si sustina insa afirmatiile. Ponta il mai acuza pe Dragnea ca s-ar fi certat cu fostul ministru al transporturilor, Dan Sova, reprosandu-i ca firma de asfaltari Tel Drum ar fi dezavantajata de Compania Nationala de Drumuri aflata in subordinea ministrului. HotNews. ro a dezvaluit in luna mai Cum arata micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins stiuca. Tel Drum a dat mai departe lacul Belina in concesiune unei firme controlate de fiul lui Liviu Dragnea, care a renuntat la cesiune in februarie 2017 astfel ca lacul s-a intors la Tel Drum. Vezi aici toate detaliile).

Imagini din satul fantomelor, abandonat cu 50 de ani in urma. Motivul pentru care locuitorii au fugit fara sa se uite inapoi. Nu apare nici pe Google Maps!

O localitate din Tara Galilor a fost abandonata cu 50 de ani in urma, dupa o serie de alunecari de teren care i-a speriat pe locuitori. Comunitate prospera la un moment dat, localitatea Pantyfynnon nu mai.

Motivul pentru care zeci de elevi din Bistrita-Nasaud vor invata intr-o pensiune. Ce s-a intamplat cu scoala lor

Cu doar cateva zile inainte de inceperea anului scolar, aproape 50 de elevi au aflat ca vor invata intr-o pensiune din Bistrita-Nasaud. Scoala lor a fost modernizata,.

Scandal in Spania. Motivul pentru care un restaurant McDonalds nu mai vrea sa serveasca romani

Un anunt postat pe un forum de angajatul unui McDonald's din Spania a facut inconjurul lumii! Angajatul a aratat cum conducerea lantului de restaurante fast-food le-a interzis sa mai serveasca.

Victor Ponta: Suntem foarte multi care stim direct ca Tel Drum e a lui Dragnea/ Plus: Ce pact ar fi existat in 2016 intre liderul PSD si Sebastian Ghita

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca firma Tel Drum din Teleorman este a lui Liviu Dragnea. Ponta, care a fost exclus din PSD si in weekend a lansat alaturi de Daniel Constantin si Sorin Campeanu partidul Pro Romania, l-a acuzat ca Dragnea ca minte atunci cand spune ca n-a mai vorbit cu cei de la Tel Drum din 2004. DNA i-a acuzat pe directorii Tel Drum la jumatatea lunii august de frauda cu fonduri europene. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a negat si el ca ar avea o relatie personala cu Liviu Dragnea si ca liderul PSD n-ar avea nici o legatura cu firma.

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este a lui (VIDEO)

Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta. Politicianul il critica aspru pe seful social-democratilor si spune ca nu intelege cum poate minti.

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui (VIDEO)

Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta. Politicianul il critica aspru pe seful social-democratilor si spune ca nu intelege cum poate minti.

Motivul pentru care Jojo nu ar vrea sa se casatoreasca cu Paul Ipate, desi cei doi au impreuna o fetita

Catalina Grama Jojo) si Paul Ipate formeaza un cuplu de trei ani si au impreuna o fetita. Actrita, care mai are un fiu din prima casatorie, a vorbit pentru prima oara despre motivul pentru care nu vrea sa se casatoreasca din nou.

Ponta: Dragnea mi-a cerut, a facut hartia pentru Guvern, pentru trecerea lacului Belina la CJ Teleorman. Nu am stiut ca a ajuns in proprietatea firmei Tel Drum

Victor Ponta a afirmat, vineri, intr-un interviu pentru Hotnews, ca in perioada in care era premier, Liviu Dragnea i-a solicitat sa treaca Lacul Belina in proprietatea CJTeleorman, precizand ca nu a stiut ca lacul a ajuns in proprietatea firmei Tel Drum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )