Libnet.ro
UNICEF

19:45

Televizorul viitorului ar putea avea forma de SFERA

Antena3 Antena3,
Televizorul viitorului ar putea avea forma de SFERA

Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul. continuă pe Antena3

Televizorul viitorului ar putea fi in forma de sfera

Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul lunii ianuarie .

Televizorul viitorului ar putea fi o sfera

Televizorul viitorului ar putea fi o sfera, nu un paralelipiped, cum este acum, potrivit celei mai recente inovatii din domeniu, prezentata la targul de tehnologie Consumer Electronics Show CES) 2015 din Las Vegas, informeaza AFP.

Consolidari pe piata telecom din Romania: Vanzarea operatorului de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems ar putea avea loc in 2015

Fondul international de investitii PineBridge, actionarul majoritar si cel care controleaza operatorul de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems AKTA), a decis si demarat anul trecut un proces de vanzare integrala a acestui operator si exitul ar putea avea loc in 2015, a precizat pentru HotNews. ro Dinu Malacopol, directorul general al DCS AKTA). Acesta a spus ca sunt mai multi ofertanti in acest moment - operatori telecom din piata locala, dar si fonduri de investitii. Dinu Malacopol, care este si actionar minoritar in DCS cu 0,00161% din actiuni), si-a exprimat parerea ca operatorul ar valora intre 150 milioane euro si 200 de milioane euro, dar ca decizia apartine actionarului majoritar.

VIDEO. Iohannis: Sper ca MCV sa nu mai fie necesar. Nu am niciun fel de coabitare, pact sau intelegere cu Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca MCV-ul a fost si este util, dar Romania trebuie sa devina atat de buna incat acest instrument sa nu mai fie necesar.

VIDEO. UPDATE. LIVE TEXT. Iohannis: Sper ca MCV sa nu mai fie necesar. Nu am niciun fel de coabitare, pact sau intelegere cu Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca MCV-ul a fost si este util, dar Romania trebuie sa devina atat de buna incat acest instrument sa nu mai fie necesar.

Anul 2015 va fi mai lung cu o secunda: Ce efecte ar putea avea schimbarea asupra economiei

Serviciul International pentru Rotatia Pamantului a decis ca anul care tocmai a inceput sa fie mai lung cu o secunda. Motivul pentru care Serviciul a luat aceasta decizie il reprezinta corelarea orei exacte cu.

CSM, PICCJ si ICCJ vor putea avea initiative legislative abia dupa revizuirea Constitutiei

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), judecatorul Marius Tudose, a declarat, ieri, ca propunerea sefului statului ca CSM, instanta suprema si Parchetul general sa aiba drept de initiativa legislativa se va putea materializa abia dupa revizuirea Constitutiei.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam MCV. imi doresc sa lucram pentru ca instrumentul sa nu mai fie necesar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca niciodata nu a spus ca doreste ridicarea MCV-ului, ci ca vrea ca Romania sa fie foarte buna penutr a nu mai fi monitorizata. Nu am spus.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )