Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep, decizie radicala dupa esecul de la Australian Open: Si-a dat afara preparatorul fizic (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, decizie radicala dupa esecul de la Australian Open: Si-a dat afara preparatorul fizic (VIDEO)

Decizie radicala dupa esecul de la Australian Open. Simona Halep l-a dat afara din staff pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic. Cercel colabora cu Halep din 2013 si era considerat omul nevazut din spatele. continuă pe B1

Simona Halep rateaza calificarea in finala Australian Open

Fara set pierdut pana in semifinale, Simona Halep s-a vazut invinsa de Garbine Muguruza dupa un meci in care iberica a jucat super ofensiv.

Simona Halep, in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep este in semifinalele de la Australian Open dupa ce a spulberat-o in doua seturi pe estona Anet Kontaveitt, scor 6-1, 6-1.

Decizie radicala, aflata dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Mesajul motivational postat de Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj pe Twitter, dupa eliminarea suferita in semifinalele Australian Open, in care spune ca lectia invatata dintr-o infrangere poate fi baza unor mari succese in viitor.

Explicatiile lui Rafael Nadal dupa eliminarea de la Australian Open - Thiem merita victoria

Rafael Nadal a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor, fiind invins in patru seturi de Dominic Thiem. Ibericul a recunoscut superioritatea adversarului, declarand ca pur si simplu Thiem a jucat mai bine decat el si a meritat victoria.

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open. Garbine Muguruza va fi adversara sa (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open dupa ce a invins-o pe Anett Kontaveit. Scorul meciului, care a durat 53 de minute, a fost de 6-1, 6-1. Simona Halep a reusit o serie de 11 ghemuri.

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului Australian Open

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open.

Unde s-a facut diferenta, de ce a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza

Simona si Garbine au oferit o semifinala de Australian Open cu tenis de calitate, cu multe rasturnari de situatie si cu doua seturi decise la photo finish. A avut castig de cauza sportiva cu nervii mai tari, confruntarea de pe Rod Laver Arena fiind un adevarat roller coaster emotional 7-68), 7-5 pentru iberica).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )