Libnet.ro
UNICEF

20:00

Test cu BMW X5 hibrid plug-in, cel mai silentios SUV bavarez

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test cu BMW X5 hibrid plug-in, cel mai silentios SUV bavarez

BMW X5 a primit pe final de mandat un propulsor hibrid, iar o data cu a patra generatie care vine din toamna dupa doar cinci ani de productie, ar putea sa primeasca si o motorizare 100% electrica. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

Potrivit datelor publicate vineri de Eurostat, Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana. Cel mai mic salariu minim, de 261 de euro pe luna, este detinut de Bulgaria,.

Nu ma atinge-ma , de Adina Pintilie, cel mai curajos film din Competitia Berlinalei. Si cel mai controversat

Jurnalistii care au inceput sa iasa din primele cinci minute ale proiectiei cu Nu ma atinge-ma, debutul in lungmetraj al Adinei Pintilie prezentat in competitia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin, au ratat un final eliberator la capatul unui experiment ce blureaza granitele dintre fictiune si documentar nu pentru a demonstra ceva, ci pentru a se constitui intr-un proces de descoperire a intimitatii si autenticitatii. Nu ma atinge-ma e cel mai curajos film vazut in acest an in festival.

Radulescu, BT: Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele

Romania a avut cea mai buna dinamica a economiei dar din nefercire acest ritm de crestere nu se reflecta si in ritmul dezvoltarii, a spus joi Andrei Radulescu, economist sef al Bancii Transilvania, la conferinta Romania, incotro?. Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele, a mai precizat Radulescu. Potrivit economistului sef al BT, pe termen mediu ar trebui sa ne asteptam la o decelerare si la o recesiune tehnica pe plan mondial, cel tarziu anul viitor. Evident ca indicele Dow Jones nu poate creste la infinit cu 1000 de puncte pe luna. Euforia nu poate dura la infinit, a explicat joi Radulescu.

Nu cred ca la pretul cel mai mic se poate face cel mai bun proiect de infrastructura

Pretul cel mai mic nu inseamna cel mai bun proiect, iar calitatea acestuia are de multe ori de suferit, considera Gabriel Stanciu, directorul general Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

EXPANSIUNEA chineza in Germania continua. Geely devine cel mai mare actionar al Daimler, dupa investitii de MILIARDE de euro. Ce fel de masini vor chinezii

Grupul auto chinez Zhejiang Geely Holding a achizitionat o participatie in valoare de aproape 7,5 miliarde de euro in cadrul gigantului Daimler AG, devenind cel mai mare actionar in producatorul auto german. Potr.

BAC 2018 Inspectorul scolar general din Bucuresti: Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului - sustinute cel mai probabil miercuri

Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului care urmau sa fie sustinute luni vor avea loc cel mai probabil miercuri, cu acordul Ministerului Educatiei, in urma deciziei anuntate de suspendare a cursurilor luni si marti, a declarat duminica inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, citat de Agerpres.

Romania polara: Cel mai dur val de ger de sfarsit de februarie din istorie. Au aparut deja primele probleme in tara (VIDEO)

Drumuri acoperite de zapada, localitati cucerite de nameti si drumari care au facut noapte alba! Traversam cel mai greu episod de iarna din acest sezon. Gerul siberian si zapada cazuta au adus si primele.

VIDEO+FOTO Cel mai greu om din lume tocmai a slabit 250 de kilograme

Juan Pedro Franco detinea titlul de cel mai greu om din lume: cantarea nu mai putin de 595 de kilogr.

Nu ma atinge-ma, regizat de Adina Pintilie, premiat cu Ursul de Aur pentru cel mai bun film la Berlinala 2018

UPDATE:Lungmetrajul Alinei Pintilie a luat si premiul Ursul de Aur, trofeul acordat pentru cel mai bun film la Festivalul de Film de la Berlin. Pelicula Touch Me Not/ Nu ma atinge-ma, regizat de.

Donald Trump anunta cel mai mare set de sanctiuni din istorie impotriva Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump va face public cel mai mare set de sanctiuni din istorie pentru Coreea de Nord, scrie BBC. Noile masuri vor avea ca tinta 56 de nave si companii de transport maritim.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )