Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toader: S-au acumulat mai multe tensiuni, mai multe probleme in cadrul Inspectiei Judiciare. Vor fi facute verificarile de rigoare

Adevărul Adevărul,
Toader: S-au acumulat mai multe tensiuni, mai multe probleme in cadrul Inspectiei Judiciare. Vor fi facute verificarile de rigoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, la Iasi ca au aparut mai multe tensiuni, mai multe probleme in cadrul Inspectiei Judiciare, dar ca se vor face verificari, iar lucrurile vor fi clarificate intr-o solutie echilibrata, o solutie normala. continuă pe Adevărul

S-au acumulat mai multe tensiuni, mai multe probleme in cadrul Inspectiei Judiciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Iasi ca au aparut mai multe tensiuni, mai multe probleme in cadrul Inspectiei Judiciare, dar ca se vor face verificari, iar lucrurile vor fi clarificate intr-o solutie echilibrata, o solutie normala, potrivit unei surse din presa.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

VIDEO Noua arma cu laser a americanilor a doborat mai multe drone in cadrul unui test

Razboaiele viitorului nu vor mai fi purtate cu arme conventionale, cel putin asta pare sa fie directia aleasa de americani. Acestia au dezvoltat o arma cu laser care poate dobori drone.

Grindina de marimea unui ou de gaina, in Comarnic. Mai multe acoperisuri si masini au fost afectate

Mai multe acoperisuri de case din localitatea prahoveana Comarnic au fost distruse, dupa ce a cazut grindina de marimea unui ou de gaina. Totodata, au fost avariate mai multe masini si afectate culturile din gospodarii.

Caras-Severin: Un fost comisar-sef al Garzii de Mediu, retinut pentru 24 de ore, alaturi de fiul sau, dupa ce procurorii au depistat la locuinta lor mai multe culturi de canabis

Fostul comisar-sef al Garzii de Mediu din judetul Caras- Severin Marius Cirpean si fiul acestuia au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa ce in urma unor perchezitii la locuinta lor din localitatea Berzovia, procurorii DIICOT au gasit mai multe culturi de canabis, dar si un laborator de prelucrare a drogurilor, relateaza News. ro.

Au fost mai multe intalniri la Hrebenciuc pentru schimbarea conducerii PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, ca mai multe persoane i-au transmis ca Viorel Hrebenciuc a organizat intalniri, la care a spus ca trebuie schimbata conducerea partidului.

Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, dupa ce pilotii au refuzat bonusurile companiei

Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, intrucat incercarile companiei de a-i convinge pe piloti sa zboare mai mult au esuat. Compania aeriana a hotarac.

Alerta pe Aeroportul Otopeni. Mai multe avioane nu pot ateriza din cauza furtunii

Mai multe aeronavenu pot ateriza pe Aeroportul Otopeni din Capitala din cauza furtunii. Acesteasunt obligate sa ramana in aer pana cand vor primi permisiunea de aterizare,.

VIDEO Ploaie torentiala in Vestul tarii. in mai multe zone a fost oprita alimentarea cu energie electrica

Dupa ce furtuna de duminica dupa amiaza a lovit mai multe localitati din Bihor, astazi, cand judetul se afla sub cod galben de ploi, natura s-a dezlantuit din nou. O ploaie torentiala a cazut peste orasul Beius, alimentarea cu energie electrica fiind oprita in mai multe zone ale orasului.

Igor Dodon:Andrian Candu a manipulat opinia publica. Trebuie facute mai multe precizari

Igor Dodon afirma ca Andrian Candu a manipulat opinia publica in ceea ce priveste proiectele de legi pe care seful statului le-a intors Parlamentului. in acest context, seful statului a decis sa faca mai multe precizari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )