Libnet.ro
UNICEF

14:45

Togetherness - cel mai mare tablou colectiv din lume la Acuarela

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Togetherness - cel mai mare tablou colectiv din lume la Acuarela

Painting Room aduce vineri, 20 septembrie, de la 19. 00, la Acuarela proiectul Togetherness -cel mai mare tablou colectiv din lume care a inceput in Elvetia si a continuat in Romania. Proiectul togetherness a inceput in iunie 2019 in Basel, Elvetia cu 42 participanti de varste si nationalitati diverse. Dupa o saptamana plina de culoare si . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

Cea mai veche agentie de turism din lume -Thomas Cook- a intrat in faliment. 600.000 de turisti sunt blocati in lume

Cea mai veche companie de turism din lume, Thomas Cook, si-a anuntat falimentul luni dimineata, dupa ce negocierile prin care se incerca salvarea firmei au esuat. La momentul intrarii in faliment, acolo lucrau 9. 000 de oameni care gestionau vacantele a circa 600. 000 de turisti. Vezi in text istoria companiei Thomas Cook, de la debuturi pana la faliment.

Gigantul Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume nu stie daca va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic ce se va resimti pe intregul mapamond

Sefii Thomas Cook se intalnesc duminica cu banci si investitori pentru a decide daca cea mai veche firma de turism din lume va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic cu efecte in intreaga lume, transmite Reuters.

Falimentul celei mai vehi agentii de turism din lume. Ministerul Turismului: Pana acum nu exista sesizari ale unor turisti romani care au cumparat vacante de la Thomas Cook

Pana in acest moment nu au fost depuse sesizari din partea turistilor romani care au cumparat pachete turistice de la Thomas Cook, iar din datele existente nu reiese ca ar exista romani aflati in dificultate astfel incat sa necesite repatrierea dupa falimentul celei mai vechi agentii de turism din lume, sustine Ministerul Turismului.

Trump este cea mai mare amenintare terorista din SUA

Tradatorii de neam, de de tara si de presedinte din Administratia americana au declarat oficial ca n.

Euro a scazut spre 4,74 lei. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultimele 4 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7485 leieuro, in scade.

Premierul spune ca Romania e pregatita sa adere la ce mai importanta organizatie economica din lume

Viorica Dancila a apreciat sprijinul acordat pana acum de secretarul general candidaturii tarii noas.

Iasi: Prelevare de organe de la un barbat de 76 de ani, cel mai in varsta donator din Moldova

Medicii ieseni au prelevat ambii rinichi ai unui barbat de 76 de ani, aflat in moarte cerebrala, care a devenit astfel cel mai in varsta donator din zona Modovei. Cei doi rinichi au fost transplantati la Spitalul Clinic C. Parhon unei femei de 62 de ani si unui barbat de 54, scrie Mediafax.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )