Libnet.ro
UNICEF

22:30

Top 10 cele mai frecvente greseli ale candidatilor care se pregatesc sa dea examenul pentru carnetul de conducere

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai frecvente greseli ale candidatilor care se pregatesc sa dea examenul pentru carnetul de conducere

Cei care au vrut sa devina soferi au simtit pe pielea lor cat de multe trebuie sa invete pentru a se putea urca, legal, la volan. Multi dintre soferi nici dupa ani intregi de sofat nu respecta reguli elementare care ii pot feri de evenimente nedorite. continuă pe Adevărul

VIDEO Top 10: Cei mai nenorocosi castigatori la loto

Lacomie, tradare, frauda si activitati criminale. Acesti castigatori la loto nu au stiut cum sa isi valorifice norocul si au ajuns sa piarda totul.

Ion Tiriac, una din cele mai mari afaceri ale vietii. Cat castiga miliardarul

Ion Tiriac se pricepe la investitii. Si are fler. O dovedeste nu doar averea colosala pe care o are, ci si pariurile pe care le face pe anumite investitii. intr-un interviu pentru ZF. ro, Tiriac a vorbit despre.

Misterul bratarilor de aur masiv descoperite de-a lungul timpului in Sarmizegetusa Regia: ce sunt, de fapt, cele mai faimoase comori ale dacilor

Cel putin 20 de spirale din aur masiv au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, la Sarmizegetusa Regia. Specialistii le-au considerat cele mai valoroase obiecte de tezaur provenite din zona Muntilor Orastiei, insa cu toate au ajuns pe piata neagra a antichitatilor si doar 13 dintre ele au fost recuperate pana in prezent de statul roman. Comorile au starnit controverse legate de modul in care erau folosite si de veridicitatea lor.

US Open: trei fete din Top 10 isi fac bagajele. Serena merge mai departe

Trei jucatoare din Top 10 WTA au pierdut inca din primul tur al US Open, la fel cum a facut-o si unul dintre finalistii de anul trecut.

MTV Video Music Awards 2015: cele mai sumare si indraznete tinute purtate de artisti de-a lungul timpului FOTO

Cea de-a 32-a editie a galei MTV Video Music Awards VMA), care premieaza cele mai bune videoclipuri ale anului, se va desfasura duminica seara, 30 august, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Adevarul va propune astazi o recapituale a celor mai sumare si indraznete tinute purtate de artisi de-a lungul istoriei premiilor VMA.

Libraria, editura si tipografia Moravetz una dintre cele mai mari case editoriale din Romania in perioada interbelica

Fratii Moravetz au infiintat la Timisoara o editura si tipografie care avea sa devina una dintre cele mai mari din Romania.

TOP 10 BOLIZI ai Politiei din Dubai, EDITIA 2015. Infractorii, urmariti cu sau Bugatti!

Politia celui mai populat oras din Emiratele Arabe Unite, Dubai, este deja renumita in lume pentru garajul in care se regasesc unele dintre cele mai scumpe masini sport din lume. Colectia de masini, folosita la prinderea infractorilor, continua sa impresioneze si in 2015.

Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

In fiecare an, publicatiile de turism realizeaza topuri care prezinta cele mai frumoase destinatii din lume. in acest an insa, Travel and Leisure a conceput si un top mai neobisnuit: pe langa lista cu destinatiile turistice primitoare, publicatia a realizat si un top al celor mai neospitaliere orase din lume.

Top 20 bancuri despre cele mai ravnite femei. De ce prefera politistii blondele si ce reprezinta o suvita neagra in parul unei blonde

Considerate cele mai frumoase femei, blondele au devenit de-a lungul istoriei tinta ironiilor, imaginea lor fiind asociata cu superficialitatea.

Top 10 curiozitati despre broasca testoasa

Top 10 curiozitati despre broasca testoasa. Stiati ca broastele testoase pot supravietui fara creier pana la sase luni?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )