Libnet.ro
UNICEF

06:45

Top 10 cele mai importane batalii purtate de romani. Cine a fost primul european care a infrant Imperiul Otoman

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai importane batalii purtate de romani. Cine a fost primul european care a infrant Imperiul Otoman

Cele mai importante victorii izbutite de domnitorii romani au fost impotriva turcilor, Stefan cel Mare, Vlad Tepes sau Mihai Viteazul reusind sa-i infranga pe otomani. Exista insa si alte batalii deosebit de importante in istoria poporului roman. continuă pe Adevărul

Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului, poate fi vazut pe marile ecrane. Pana atunci, va puteti tempera curiozitatea cu trailerul de mai sus. Caini reprezintadebutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si ii reuneste pe actorii Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu.

Top 10 bancuri cu Donald Trump. De ce se considera ca ar avea un penis urias candidatul republican la presedintia SUA

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, este sursa a numeroase glume acide in ultimele luni. Adevarul va prezinta in continuare cele mai populare bancuri despre excentricul si controversatul candidat la presedintia Statelor Unite.

Top 10 bancuri amuzante cu doctori. De ce-i recomanda medicul Viagra lui Ion pentru tratamentul insomniei

Printre categoriile profesionale ce sunt sursa multor bancuri ce circula pe internet se numara si doctorii. Multe dintre glumitele despre halatele albe au tenta sexuala. Va prezentam 10 dintre cele mai reusite bancuri despre medici.

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

Romania urca 6 pozitii in Topul Global al Inovatiei: sa aruncam o privire la primele 10 cele mai inovatoare economii din lume

Romania a urcat sase pozitii in Topul Global al Inovatiei pe 2016 , comparativ cu anul trecut, clasament realizat de catre Universitatea Cornell, INSEAD si Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale OMPI). Autorii studiului au analizat un.

Cele mai tari photobombs cu vedete

Se intampla des ca in fotografiile pe care le realizam sa intre, din greseala, si oaspeti nepoftiti. Fenomenul se numeste Photobomb. De-a lungul timpului, si vedete renumite au intrat in cadru voit sau nevoit, chiar si la ceremonii fastuoase precum Oscarurile. Iata cele mai tari photobombs cu vedete.

Cele mai celebre surori din showbiz

In industria modei, si nu numai, exista multe vedete feminine la patrat. Adica surori sau chiar gemene devenite celebre prin asociere si care au pozat chiar impreuna in diverse campanii fashion. Iata-le pe cele mai cunoscute.

FOTO Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai misterioase carti din lume, va fi reprodus in Spania

Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in tara lui Cervantes. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite. Totusi, o editura spaniola a obtinut drepturile de a o publica, scrie Le Point, citat de news. ro.

Cele mai frumoase destinatii recomandate de ghidul de calatorii Conde Nast Traveler pentru luna septembrie

Pentru cei care nu vor sa renunte inca la ideea de vacanta, Conde Nast Traveler a facut o lista cu cele mai frumoase destinatii de vacanta, recomandate pentru luna septembrie. Odata ce elevii si studentii se intorc la scoala, totul capata o liniste de poveste, invaluita intr-o atmosfera ce ofera maxim de relaxare.

Cele mai bune telefoane din 2016, inainte de lansarea iPhone 7

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata telefoanelor mobile. Samsung a inceput sa acordeo importanta din ce in ce mai mare modelelor Edge, lansand primul [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )