Libnet.ro
UNICEF

07:15

Top 10: cele mai utilizate nume de copii in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: cele mai utilizate nume de copii in 2013

S-ar crede ca sub efectele crizei, care tin salariile si oportunitatile de avansare pe loc, femeile vor alege sa acorde mai putina importanta locului de munca si vor face loc vietii personale. Cu toate acestea, statistica arata ca tot mai putini copii. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: cele mai vandute modele de masini in Europa anul trecut

Jumatate dintre cele mai vandute zece modele de masini anul trecut pe piata europeana au fost germane, in topul dominat de autoturisme de buget este si un model premium. Sase modele din Top 10 cele mai vandute masini in Europa au inregistrat o crestere.

Top 10 cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile

Prin intermediul unui videoclip, artistul ajunge mai aproape de inimile fanilor sai. Si cum poate sa faca mai bine acest lucru decat sa investeasca foarte mult in cele mai bune imagini si tehnologii folosite pentru a realiza un clip video de exceptie. Astfel, pentru a contoriza cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile, publicatia Business Insider a realizat un top zece al celor mai costisitoare productii de gen.

TOP 10: cele mai inovative tari de pe glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul.

Top zece cele mai inovative tari de pe Glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul intern brut pe cap de locuitor, nivelul de inalta tehnologie, numarul de cetateni cu studii superioare si capacitatea de productie.

Romanca Simona Halep a urcat in top 10 WTA

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ajungand in top 10 cele mai bune jucatoare de tenis din lume, devenind totodata si cea de-a treia jucatoare romana de tenis in acest clasament. Ascensiunea.

Top 10 recorduri pe piata de arta din Romania in 2013

Cele mai mari zece tranzactii de pe piata de arta din Romania au avut anul trecut o valoarea totala de 1,23 milioane de euro, mai mult cu 8% fata de 2012. Wall-Street. ro va prezinta care sunt cele picturile pentru care romanii au platit cel mai mult.

Top 10: Cele mai virale reclame auto din 2013

Cele mai vizionate zece reclame auto pe canalul YouTube au depasit trei milioane de afisari in 2013, o singura marca de lux a intrat in clasament si patru branduri premium, scrie virals-arena. com .

GALERIE FOTO Grammy 2014: cele mai interesante tinute de pe covorul rosu

Cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria muzicala si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze tinutele sofisticate.

Enterprise Investors inchide 2013 cu venituri de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintare

Fondul de investitii polonez Enterprise Investors EI), prezent si in Romania, a inregistrat in 2013 venituri brute de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintarea companiei.

Telefoanele iPhone si Samsung, cele mai cautate produse pe Okazii.ro in 2013. Bicicleta Pegas, primul produs vandut

Okazii. ro isi prezinta topul celor mai cautate produse de romani in 2013 si directorul Radu Sitaru face o estimare cu privire la anul acesta. Okazii. ro a fost lansat in urma cu 14 ani, iar primul produs cumparat a fost o bicicleta Pegas.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )