Libnet.ro
UNICEF

05:00

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Adevărul Adevărul,
TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. Iata cele mai vanate joburi de romani in luna mai, potrivit datelor eJobs. ro. continuă pe Adevărul

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2014!

Indiferent ca vorbim despre nume deja celebre precum Gerard Pique, Neymar sau Cristiano Ronaldo ori despre alti fotbalisti precum Joe Hart, Wilfried Bony, Aleksandr Kerzhakov si Ehsan Hajsafi, iti propunem sa vezi care sunt cei mai sexy 25 de jucatori din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania angajeaza peste 100 de tineri

Este sezonul oportunitatilor de angajare in marile companii. Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania isi deschide portile pentru tinerii care cauta un loc de munca. Peste 100 de tineri.

Top 10 motive sa mergi in insula Rodos din Grecia

Grecia este una din cele mai iubite destinatii turistice pentru romani. Este relativ aproape, in partea de nord a Greciei se poate ajunge lejer prin Bulgaria si la capatul unui drum de maxim 12 ore, poti ajunge in insula.

Aproape jumatate dintre romani ar deschide o afacere, cei mai multi ca o a doua ocupatie

Potentialul antreprenorial al romanilor depaseste media globala, peste 41% dintre acestia fiind dispusi sa inceapa o afacere. Cei mai multi ar opta pentru antreprenoriat ca a doua ocupatie pentru un venit suplimentar, potrivit unui raport GfK, realizat.

GLOBALIZAREA a ajuns si la Cupa Mondiala: tarile cu cei mai multi stranieri

Asa cum se intampla frecvent la Jocurile Olimpice, multi fotbalisti prezenti la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia nu s-au nascut neaparat in tara sub culorile careia evolueaza. De exemplu, Algeria a selectionat cei mai multi jucatori nascuti.

FOTO Top 10 cele mai frumoase piscine din lume

Cu ocazia sezonului estival, site-ul Pulptastic a alcatuit un top al celor mai frumoase si ademenitoare piscine din lume.

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de.

TOP 10 Tentative de asasinat din istorie

De-a lungul istoriei, oamenii de stat au fost intotdeauna posibile victime ale atentatelor. Uneorii, tentativele de asasinat aveau justificari oarecum rationale; alteori, precum a fost cazul celei indreptate impotriva lui Theodore Roosevelt in 1912, atacatorii dadeau vina pe ordine primite de la. fantome. Aveti aici 10 exemple faimoase de tentative de asasinat!.

FOTO Mii de braileni lasati fara apa la robinet, desi cei mai multi dintre ei nu au restante la plata facturii

Mai multe blocuri din municipiul Braila au fost debransate de la reteaua de apa, de la inceputul acestei saptamani. in plina vara, locatarii au fost lasati fara apa la robinet de catre Compania de Utilitati Publice Dunarea, care isi justifica actiunea prin restantele foarte mari acumulate de asociatiile de proprietari in cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )