Libnet.ro
UNICEF

16:45

Top 11 cei mai sexy jucatori de tenis!

ADPM ADPM,
Top 11 cei mai sexy jucatori de tenis!

De la Rafael Nadal, Tommy Haas sau Feliciano Lopez si pana la Novak Djokovic, Pablo Andujar ori Grigor Dimitrov, iubitul Mariei Sharapova, iata care sunt cei mai sexy jucatori de tenis ai momentului! . continuă pe ADPM

VIDEO Top 10: Cei mai nenorocosi castigatori la loto

Lacomie, tradare, frauda si activitati criminale. Acesti castigatori la loto nu au stiut cum sa isi valorifice norocul si au ajuns sa piarda totul.

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA.

Top 10 cele mai frecvente greseli ale candidatilor care se pregatesc sa dea examenul pentru carnetul de conducere

Cei care au vrut sa devina soferi au simtit pe pielea lor cat de multe trebuie sa invete pentru a se putea urca, legal, la volan. Multi dintre soferi nici dupa ani intregi de sofat nu respecta reguli elementare care ii pot feri de evenimente nedorite.

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati tineri

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani, realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri averile, iar alti patru au inmultit banii mosteniti.

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati tineri cu varste de pana la 35 de ani

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri averile, iar alti patru au inmultit banii.

Numele pe care il avem ne poate influenta succesul: ce au in comun cei mai multi oameni cu functii de conducere

Numele nostru ne poate influenta sansele de reusita, dar si personalitatea, spun sociologii, care au analizat mai multe cercetari in acest domeniu.

Enigma Transfagarasanului: confesiunile comandantului trupelor care au participat la construirea cei mai spectaculoase sosele din Romania

Considerat moftul antisovietic al lui Ceausescu, spectaculosul drum a fost realizat in mai putin de un cincinal, desi, spun specialistii, in conditii normale lucrarile la Transfagarasan ar fi trebuit sa dureze 20 de ani. Implicarea Armatei si atacarea obiectivului in 100 de puncte de lucru au accelerat procesul, astfel incat lucrarile au putut fi finalizate in septembrie 1974.

Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Romanii au avut si ei o contributie importanta in ceea ce priveste inventiile care au schimbat lumea, scrie historia. ro. Iata cateva din cele mai importante numele si inventiile lor. Diorama.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )