Libnet.ro
UNICEF

22:16

Top 12 cele mai frumoase rochii de mireasa Vera Wang purtate de celebritati in ziua nuntii!

ADPM ADPM,
Top 12 cele mai frumoase rochii de mireasa Vera Wang purtate de celebritati in ziua nuntii!

De la Victoria Beckham sau Alicia Keys si pana la Avril Lavigne, Ivanka Trump, Hilary Duff ori Chelsea Clinton, iata care sunt starurile care, in ziua nuntii lor, au ales sa straluceasca in superbe rochii de mireasa Vera Wang. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase pisici, admirate la Constanta. Expozitia Internationala Felina se desfasoara in weekend, la Pavilionul Expozitional

Expozitia Internationala Felina are loc in weekend-ul 12-13 iulie, la Pavilionul Expozitional Mamaia, in organizarea Asociatiei Felina Sofisticat.

Top 10 cele mai populate orase din tara

Datele publicate de Institutul National de Statistica INS) cu ocazia Zilei Mondiale a Populatiei arata ca Romania are din ce in ce mai putini locuitori si va inregistra o scadere de cel putin 7 milioane de persoane pana in 2060. Capitala ramane orasul cel mai populat din tara, urmata de Craiova, Cluj si Brasov.

FOTO TOP 10 Cele mai tari zece glume in imagini, dupa Brazilia - Germania 1-7

Infrangerea umilitoare a Braziliei a trimis ecouri in toata lumea. Pe retelele sociale au aparut glume in imagini pe tema acestui meci, cea mai emblematica fiind una cu statuia lui Hristos de la Corcovado decoland din Rio. O alta imagine excelenta este cu Luis Felipe Scolari aratand cate goluri trebuie sa primeasca Brazilia.

Ea este una din cele mai PERICULOASE femei din lume. I se spune Regina Antraxului

Numele ei este Claudia Ochoa Felix si este una din cele mai periculoase femei din lume. Conduce cu mare iscusinta unul din cele mai mari carteluri de droguri din Mexic, iar politia nu a reusit pana acum sa o.

Serialul Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul fantasy Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy, considerate unele dintre cele mai prestigioase distinctii din industria TV, au fost anuntate de actorii Mindy Kaling si Carson Daly, joi, la sediul din Hollywood al Academy of Television Arts Sciences, relateaza Mediafax.

Una dintre cele mai mari expozitii de dinozauri robotizati ajunge in Baia Mare

Turneul Mega Expo Dino Show aduce in Baia Mare, una dintre cele mai mari expozitii de dinozauri robotizati din Europa. Printre exponatele ce vor fi prezentate se numara si un exemplar de aproximativ 30 de metri inaltime.

Perechea de lux: cele mai scumpe telefoane din lume, in limuzinele Bentley

Ce poti sa faci cand conduci compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume? incerci sa le pui in cele mai scumpe masini si astfel am ajuns sa vorbim despre telefoane Vertu in limuzine Bentley.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Cele mai bune si proaste momente de la Wimbledon

Editia 2014 a Wimbledon este deja in istorie, moment pentru a trece in revista cele mai bune si cele mai proaste momente din acest turneu. Simona Halep intra si ea in top.

Cele mai bune voci ale Calarasiului, pe scena Festivalului Mamaia copiilor

Patru tinere talente urca pe scena Festivalului National de Creatie si Interpretare Mamaia copiilor, eveniment ce se desfasoara in perioada pana pe 14 iulie iulie la Constanta. Ionela Tudorache va concura la grupa de varsta 10 - 12 ani), iar Gabriela Amzaru, Cosmin Adrian Mihail si Denisa Parvu - la grupa de varsta13 - 15 ani).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )