Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top cele mai frumoase filme de Craciun pe care sa le vezi in familie

Antena3 Antena3,
Top cele mai frumoase filme de Craciun pe care sa le vezi in familie

In cazul in care nu plecati nicaieri in perioada sarbatorilor de iarna, aceste filme de Craciun vor fi numai bune ca sa va bucurati in familie. Poveste de Craciun 1983) Ralphie, un baietel de 9 ani Peter Bi. continuă pe Antena3

TOP cele mai anticipate jocuri video ale anului 2015

O lista cu cele mai anticipate jocuri ale anului 2015 este extrem de necesara. Asta pentru ca anul 2014 a fost plin de dezamagiri, jocuri de la care gamerii s-au asteptat multe au distrus imaginea unor companii. Pe scurt,2014 a fost plin de surprize negative la tot pasul. Din acest motiv ne uitam cu speranta la 2015 si ne incredem in faptul ca urmeaza o revolutie si inovatie, lucruri de care nu am avut parte anul acesta. Jocurile video pe [].

Cadourile in business: cele mai frumoase daruri primite de managerii de top

Succesul in business, multumirile unor fosti angajati sau colaboratori, anumite invataminte sau sfaturi primite de-a lungul carierei se numara printre cadourile pe care managerii marilor companii din Romania le au la inima.

VIDEO Lungmetrajul Snowpiercer, cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, de Bong Joon-ho, in care actorul roman Vlad Ivanov joaca alaturi de mari nume ale cinematografiei, precum Ed Haris si John Hurt, se afla pe locul al optulea intr-unul dintre topurile celor mai bune filme ale anului 2014 realizate de editorii publicatiei Screen Daily.

Un film cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, in care joaca actorul roman Vlad Ivanov, se afla pe locul al optulea intr-un top al celor mai bune filme ale anului 2014 realizat de editorii publicatiei Screen Daily si citat de Mediafax.

VIDEO Topul celor mai bune filme de arta care au rulat in cinematografele din Romania in 2014

Adevarul va propune o selectie a celor mai bune filme difuzate pe marile ecrane din Romania, in anul cinematografic 2014. Clasamentul este realizat de criticul de film si bloggerul Adevarul Doinel Tronaru.

Cosul de cumparaturi de Craciun: in ce preturi se bat cele mai mari supermarketuri

Inaintea sarabatorilor de iarna, Wall-Street. ro a comparat preturile din Bucuresti a 14 produse care in mod normal nu lipsesc din cosul obisnuit al romanilor in aceasta perioada. Care sunt cele mai ieftine magazine si unde sunt cele mai mici preturi la.

Dronele, printre cele mai dorite cadouri de Craciun in Statele Unite ale Americii

Dronele, cunoscute mai degraba ca aparate de zbor folosite de armata sau utilizate de companii, sunt din ce in ce mai utilizate pentru distractie de tot mai multe persoane in Statele Unite, lucru ce da batai de cap autoritatilor privind reglementarea.

REVISTA PRESEI: Cele mai importante evenimente ale anului 2014

Adevarul anunta ca presedientele Iohannis a promulgat primele legi. Evenimentul Zilei publica topurile anului politic 2014. Capital enumera 10 motive pentru a ne simti bine in Romania. Hotnews vorbeste despre hartile aliantei puternii dintre SUA si UE. Ziarul Financiar scrie despre cele mai importante evenimente ale anului 2014. Gandul prezinta un interviu cu Gelu Voican Voiculescu despre ultimele zile ale regimului Ceausescu. Wall Street a calculat cat costa cosul de cumparaturi de Craciun. Ziare. com anunta ca presedintele Klaus Iohannis vrea doua mandate in fruntea statului. Iar Sport. ro scrie ca Armata ar putea lucra la o noua Steua.

Cele mai recomandate destinatii pentru o nunta de vis!

De la Insulele Tahiti sau Costa Rica si pana la China, Fiji sau chiar Laponia, iata care sunt cele mai indicate destinatii pentru o nunta de vis, pe care nu o vei uita intreaga viata! .

Liga 1: Arbitrii care au condus cele mai multe meciuri in tur. Kovacs, alaturi de Hategan

Turul Ligii I a fost arbitrat de un total de 26 de arbitri centrali, Cristian Balaj, Alexandru Tudor si Radu Petrescu avand cele mai multe meciuri, cate 11 de fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )