Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum si-a trait viata o batranica din Romania care nu s-a imbolnavit niciodata pana la 91 de ani. Secretul a fost divulgat chiar de ea

Antena3 Antena3,
Cum si-a trait viata o batranica din Romania care nu s-a imbolnavit niciodata pana la 91 de ani. Secretul a fost divulgat chiar de ea

Are 91 de ani si spune c-a trait o viata implinita. Cea mai mare realizare a ei este familia, iar munca nu a speriat-o niciodata, mai ales ca a avut o sanatate de fier. A renuntat la scoala pentru o viat. continuă pe Antena3

Loti Boloni SOCHEAZA: Cel mai bun manager din Romania pe care l-am cunoscut este Valentin Ceausescu!

Antrenorul Ladislau Boloni considera ca cel mai bun manager roman pe care l-a cunoscut este Valentin Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, cunoscut pentru implicarea, in perioada comunista, in.

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Cum si-a trait viata o femeie care nu s-a imbolnavit niciodata pana la 91 de ani: Faceam ulei de floarea soarelui si de samanta de dovleac. Vai, da700; bun era!

Are 91 de ani si spune c-a trait o viata implinita. Cea mai mare realizare a ei este familia, iar munca nu a speriat-o niciodata, mai ales ca a avut o sanatate de fier. A renuntat la scoala pentru o viata tihnita, de familie, si a ajuns la 91 de ani inconjurata de copii si nepoti, chiar daca, acum, pe unii ii vede mai mult cu ajutorul tehnologiei, fiind plecati departe de casa.

La 10 ani de la caderea Lehman Brothers, autoritatile din Romania sunt in aceeasi stare de negare

La 10 ani de la declansarea, de facto, a crizei financiare mondiale, se pare ca Romania nu a invatat nimic din acea experienta. Caderea Lehman Brothers, care a convins lumea financiara ca situatia este critica, a gasit autoritatile de la Bucuresti.

Doua vedete de televiziune din Romania ar fi fost prinse in flagrant cu droguri (FOTO)

Vedetele de televiziune Emma Zeicescu si Claudiu Popa ar fifost prinse avand asupra lor droguri, dezvaluie Mircea Badea care publica si imagini cu cei doi din momentul in care au fost ridicati de catre.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

O companie low-cost isi suspenda operatiunile din Romania

Ernest Airlines isi intrerupe temporar, din 8 octombrie, operatiunile in Romania, urmand sa le reia in primavara anului 2019, cu mai multe destinatii din Italia spre Romania, informeaza, luni, un comunicat.

Atentie! De vineri, se va aplica o noua lege care ii vizeaza pe toti soferii din Romania

Conform unui act normativ care se va aplica incepand de vineri, fapta se va prescrie in patru luni de la savarsire, in cazul celor care circula cu masinile, pe drumurile publice, fara a avea rovinieta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )