Libnet.ro
UNICEF

05:30

Topul celor mai bogate femei din lume in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai bogate femei din lume in 2018

Cele mai bogate femei, incluse in clasamentul persoanelor miliardare, realizat de Forbes, au o avere de peste 1. 000 de miliarde de dolari, iar primele zele cele mai bogate femei au o avere cumulata de putin peste 231 de miliarde de dolari, de peste. continuă pe Wall-Street Ro

Meghan Markle a detronat-o pe Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica: la ce capitole o intrece si cine mai e in top

Actrita americana Meghan Markle 36 de ani), viitoarea sotie a printului Harry, a detronat-o pe ducesa de Cambridge Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica.

Cum POZEAZA Carina, cea mai SEXY asistenta din lume! A iNCINS imaginatia tuturor barbatilor! Imagini INTERZISE cardiacilor ( FOTO)

Carina Linn are doar 23 de ani si este considerata cea mai sexy asistenta medicala din Taiwan. Ea ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul sau de Instagram fiind urmarit de peste 180. 000 de persoane,.

FLOAREA-DE-COLT. Misterul celei mai interzise flori din lume

FLOAREA-DE-COLTIntalnita in Romania pe stancile aproape inaccesibile omului din Muntii Vrancei, Muntii Bucegi, Muntii Fagarasului, Muntii Maramuresului, Rodna, Obcinele Bucovinei, Masivul Ceahlau, Retezat,.

Topul celor mai simple metode privind descrierea de produs

Studiile au dovedit ca atunci cand oamenii au un produs in mainile lor, dorinta lor de a-l achizitiona creste. In cazul unei afaceri online clientii nu pot palpa produsele dar exista multe alte modalitati de-ai determina pe acestia sa le cumpere. Una dintre acestea este cum isi prezinta, descriu produsele sau serviciile.

Cel mai nesanatos aliment din lume pe care multi romani il mananca zilnic

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut dramatic.

Topul Forbes 2018: Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume

Revista Forbes a publicat marti clasamentul anual al celor mai bogati oameni din lume. Primul in top este fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cu o avere de 112 miliarde de dolari. Pe locurile doi si trei s-au clasat patronul Microsoft, Bill Gates, 90 de miliarde de dolari in acest an, in crestere de la 86 de miliarde de dolari, respectiv Warren Buffett, cu 84 de miliarde de dolari.

Faze tari: Cele mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume; Anuntul care bulverseaza intreaga planeta. Pe teritoriul Angliei exista baze extraterestre secrete...; Apocalipsa zombie, ultimul studiu al brazilienilor

Asa arata cea mai frumoasa felina din lume: pisica cu doua fete. O tanara din Franta este fericita stapana a celei mai simpatice pisicute din lume. Cum isi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de imperechere care presupune plata unui barbat in varsta pentru sex.

Cine sunt cele noua femei din Romania cautate in toata lumea de Interpol - FOTO

Acestea sunt cele mai cautate femei de nationalitate romana pe site-ul Interpolului. Ele sunt acuzate de la trafic droguri, la proxenetism sau trafic de minori. Sandu Alina 42 ani) cautata pentru constituirea.

Previziunile lui Bill Gates. Ce crede al doilea cel mai bogat om din lume despre criptomonede, evolutia tehnologica si ce hobby-uri are

Bill Gates, cofondatorul companiei de tehnologie Microsoft Corporation si al doilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 91 de miliarde de dolari, a participat, recent, la o sesiune de intrebari si raspunsuri organizata pe platforma online Reddit.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )