Libnet.ro
UNICEF

15:15

Topul celor mai bogati muzicieni din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bogati muzicieni din Marea Britanie

Sir Paul McCartney, Mick Jagger, Ozzy Osboune, Roger Waters si Robbie Williamsse numara printre cei mai bogati muzicieni din Marea Britanie, conform unui top realizat de publicatia The Sunday Times, scrie infomusic. ro. continuă pe Adevărul

Topul celor mai fericite tari din lume: Elvetia, pe primul loc. Moldovenii, mai fericiti decat romanii

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc, scrie Mediafax.

Destinatii idilice de vacanta: TripAdvisor a anuntat topul celor mai frumoase insule din lume in 2015

Faima apelor cristaline si a plajelor cu nisip incredibil de fin a propulsat o destinatie mai putin cunoscuta pe primul loc in topul celor mai idilice locuri de pe pamant.

Romania, pe locul 86 in topul celor mai fericite tari de lume. Elvetia este pe primul loc

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc.

Ce loc ocupa Romania in topul celor mai fericite tari de lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), informeaza Mediafax.

Romania, la jumatatea topului cu cele mai fericite tari din lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU),.

Topul mondial al fericirii este condus de Elvetia; Romania la jumatatea clasamentului

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc.

Amenda record pentru Bank of America Merrill Lynch, in Marea Britanie

Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA) a amendat grupul american Bank of America Merrill Lynch cu suma record de 13,2 milioane de lire sterline 20 de milioane de dolari) pentru ca nu a raportat in mod adecvat unele tranzactii din ultimii sapte ani.

Sclavie moderna in Marea Britanie: Opt romani au fost salvati intr-o operatiune a politiei

Mai multi cetateni romani au fost salvati in Marea Britanie, intr-o operatiune a autoritatilor de combatere a sclaviei moderne. in localitatea Semington, situata in apropierea orasului Trowbridge sudul.

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

Numele reale ale celor mai cunoscuti artisti straini si romani: cine sunt Reginald, Mapother IV, Demetria sau Paul Maracine

Uneori, ca sa reusesti in industria muzicala sau la Hollywood, trebuie sa iti schimbi numele pentru a te remarca. Astfel, unele dintre cele mai cunoscute vedete din Romania si din Statele Unite ale Americii au adoptat nume de scena pentru a se diferentia de alte staruri, dar si pentru a se reinventa. intre acestea se numara Elton John, Lady Gaga, Tom Cruise, Bono, Matteo, Inna, Smiley sau Spike.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )