Libnet.ro
UNICEF

21:45

Topul celor mai dorite joburi: Ce posturi au avut cele mai multe accesari

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai dorite joburi: Ce posturi au avut cele mai multe accesari

In vacanta de vara, romanii sunt preocupati sa isi caute joburi. Companiile au inregistrat cu 18% mai multe aplicari in luna iulie. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Topul celor mai infidele zodii. Tu pe cine ai acasa?

Cand esti implicat intr-o relatie de cuplu, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. Iata un top al celor mai infidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen. com.

Cluj-Napoca, intr-un top 20 al celor mai frumoase orase europene cu mai putini turisti

Cluj-Napoca a fost inclus de CNN intr-un top 20 al celor mai frumoase orase din Europa care nu sunt sufocate de turisti, fiind descris drept o destinatie ideala pentru city break.

Galeria celor mai sangerosi criminali in serie din ultimul secol care au ingrozit Romania si cum si-au executat victimele

Romania a fost ingrozita, in ultimul secol, de fapte macabre, in galeria celor mai sangerosi criminali aflandu-se si Ion Rimaru, devenit notoriu in urma modului dement in care a savarsit faptele. in istoria criminalisticii romanesti, la loc de cinste se afla si Rimaru tatal, Berila, dar si un violator si asasin de baieti.

433 MILIOANE LEI IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019, Flanco Retail a avut cele mai mari vanzari din istoria sa

Vanzarile retailerului au urcat cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, insa costurile chiriilor si ale utilitatilor au crescut cu peste 5%, iar cele dedicate personalului cu mai mult de 25% Flanco Retail a incheiat primul semestru al anului cu vanzari in valoare de 433 milioane lei, cele mai mari din istoria companiei, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, in conditiile in care piata de electro-IT a crescut cu 6%, a anuntat, ieri, compania prin intermediul unui comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )