Libnet.ro
UNICEF

10:15

Topul celor mai inutile si absurde lucruri din lume: de la apa dietetica la hainele mop pentru bebelus

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai inutile si absurde lucruri din lume: de la apa dietetica la hainele mop pentru bebelus

Desi unele produse nu par sa aiba utilitate, acestea se vand si aduc venituri frumusele. Printre cele mai inutile lucruri scoase la vanzare se numara apa dietetica sau sticlute cu apa de ploaie nepotabila. continuă pe Adevărul

Topul celor mai inutile si absurde lucruri din lume: de la apa dietetica, la hainele mop pentru bebelus

Desi unele produse nu par sa aiba utilitate, acestea se vand si aduc venituri frumusele. Printre cele mai inutile lucruri scoase la vanzare se numara apa dietetica sau sticlute cu apa de ploaie nepotabila.

Meghan Markle a detronat-o pe Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica: la ce capitole o intrece si cine mai e in top

Actrita americana Meghan Markle 36 de ani), viitoarea sotie a printului Harry, a detronat-o pe ducesa de Cambridge Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica.

Topul celor mai simple metode privind descrierea de produs

Studiile au dovedit ca atunci cand oamenii au un produs in mainile lor, dorinta lor de a-l achizitiona creste. In cazul unei afaceri online clientii nu pot palpa produsele dar exista multe alte modalitati de-ai determina pe acestia sa le cumpere. Una dintre acestea este cum isi prezinta, descriu produsele sau serviciile.

Razvan Burleanu e cel mai bun adminstrator sportiv din lume sub 40 de ani! Lumea fotbalului rade de ineptia lui Stoichita

In dorinta de a ridica osanele sefului sau, Mihai Stoichita a declarat ca Razvan Burleanu, presedintele FRF, este cel mai bun administrator sportiv din lume la categoria sub 40 de ani.

Faze tari: Cele mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume; Anuntul care bulverseaza intreaga planeta. Pe teritoriul Angliei exista baze extraterestre secrete...; Apocalipsa zombie, ultimul studiu al brazilienilor

Asa arata cea mai frumoasa felina din lume: pisica cu doua fete. O tanara din Franta este fericita stapana a celei mai simpatice pisicute din lume. Cum isi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de imperechere care presupune plata unui barbat in varsta pentru sex.

Cum POZEAZA Carina, cea mai SEXY asistenta din lume! A iNCINS imaginatia tuturor barbatilor! Imagini INTERZISE cardiacilor ( FOTO)

Carina Linn are doar 23 de ani si este considerata cea mai sexy asistenta medicala din Taiwan. Ea ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul sau de Instagram fiind urmarit de peste 180. 000 de persoane,.

Cele mai importante stiri economice din aceasta saptamana

Saptamana care s-a incheiat a adus importante informatii economice, de la cea privind posibilitatea optarii pentru Pilonul I sau II de pensii o incercare voalata de eliminare a Pilonului II, despre care HotNews. ro a scris aici), pana la informatii legate de Programul Pima Casa sau alte neajunsuri ale Revolutiei Fiscale. Am incercat sa facem o selectie a celor mai importante stiri economice ale acestei saptamani, selectie pe care o puteti citi mai jos.

Donald Trump, cadere drastica in topul miliardarilor din lume. Cine este singurul roman din Topul Forbes

Presedintele american Donald Trump a suferit o cadere drastica in Topul Forbes. Nu mai putin de 222 de pozitii a pierdut magnatul ca urmare a scaderii averii sale de la 3,5 miliarde la 3,1 miliarde de.

FLOAREA-DE-COLT. Misterul celei mai interzise flori din lume

FLOAREA-DE-COLTIntalnita in Romania pe stancile aproape inaccesibile omului din Muntii Vrancei, Muntii Bucegi, Muntii Fagarasului, Muntii Maramuresului, Rodna, Obcinele Bucovinei, Masivul Ceahlau, Retezat,.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )