Libnet.ro
UNICEF

12:00

Topul celor mai mari companii din Nord-Vestul Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari companii din Nord-Vestul Romaniei

Mol Romania, Silcotub si Eaton Electro Productie sunt cele mai mari companii din zona nord-vest a Romaniei, in functie de cifra de afaceri raportata pe 2014, conform datelor oferite de platforma RisCo. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta si Iohannis, in topul celor mai sexy lideri din lume

Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis. Nu, nu este vorba de vreun sondaj politic, ci despre un top al celor mai sexy sefi de stat. Premierul este mai sus cu 30 de locuri decat presedintele, dar.

Topul celor mai puternice tari ale lumii. Pe ce loc se situeaza Romania

Romania se afla pe locul 49 in topul celor mai puternice tari din lume, potrivit unui studiu facut de analistii spanioli. Cele 80 de tari incluse in clasament au fost analizate in functie de anumite criterii.

Topul celor mai avantajoase depozite: ce dobanzi ofera bancile pentru economiile romanilor

Dobanzile oferite de banci la depozite au scazut in ultimele luni la minime istorice, astfel ca cele mai mari bonificatii sunt de doar 3% pentru economiile in lei si de 2,1% pentru cele in euro, insa numai pe scadente de 12 luni.

Subiectele Zilei: Ghidul demnitarului spagar care nu vrea sa cada in capcanele SRI; Sfintele afaceri ale Bisericii Ortodoxe. Topul celor mai bogate eparhii ale BOR si ce profituri au declarat la Finante; Povestea celor 10.000 de dozatoare TEC: A fost cev

Lumea din spatele lui +25%. Un rezident castiga cat o femeie de serviciu, iar un medic traieste din garzi si dupa 30 de ani. Majorarea de 25 la suta. Ce-a fost si ce-a ajuns. Controversele din jurul Palatului Stirbei. Anul acesta s-ar putea decide soarta Palatului Stirbei din Bucuresti, in prezent domeniu aflat.

Topul celor mai difuzate piese si videoclipuri romanesti din ultimii cinci ani VIDEO

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani, in timp ce videoclipul Tot mai sus, semnat de Guess Who si DeMoga, conduce pe micile ecrane.

FOTO: Cum arata topul celor mai elegante personalitati regale din lume

Printesa mostenitoare a Danemarcei a fost desemnata cea mai eleganta tanara personalitate regala, potrivit unui sondaj realizat de revista britanica Hello!.

Cele mai mari cladiri din lume

Printre cele mai mari cladiri din lume se numara si Palatul Parlamentului din Bucuresti. Impozanta constructie se afla pe locul 38, insa figureaza pe locul 2, ca si constructie cu scop administrativ, dupa Pentagon.

Cine sunt politistii cu cele mai mari salarii din IPJ Valcea

Doi dintre sefii Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Valcea se numara in prezent printre cei mai bine remunerati politisti din intreaga tara, acestia realizand anul trecut venituri de peste 80 000 de lei.

Topul firmelor private cu cele mai mari datorii. Cine sunt cei care si-au construit afacerile pe credit

Marile companii din Romania sunt ridicate pe datorii uriase. Cele mai mari 50 de societati comerciale au impreuna datorii de peste 60,95 de miliarde de lei, potrivit veniturilor de anul trecut. Iar 39 de miliarde.

Topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la Hollywood

Revista Forbes a prezentat topul anual al celor mai bine platite actrite de la Hollywood, clasamentul fiind realizat in functie de veniturile obtinute in perioada iunie 2014 - iunie 2015.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )