Libnet.ro
UNICEF

14:00

Topul celor mai periculoase sosele din Romania. Statistica mortii pe drumurile nationale

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai periculoase sosele din Romania. Statistica mortii pe drumurile nationale

Cel putin sapte drumuri importante din Romania si-au capatat renumele de Soseaua mortii. DN 1 ramane in continuare cea mai periculoasa ruta, insa accidente cumplite se produc cu repetitie si in Moldova, Dobrogea sau Oltenia. continuă pe Adevărul

Peste 300 de morti in India in urma celor mai devastatoare inundatii din ultimul secol

Cel putin 324 de persoane au murit iar 220. 000 au fost evacuate in cele mai grave inundatii din ultimul secol in statul indian Kerala, relateaza The Guardian.

Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania: De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Recunoscut pentru faptul ca spune tot ceea ce gandeste, Gica Hagi a exprimat o opinie dura cu privire la tot ceea ce se petrece in Romania la momentul actual. Decaderea sportului din Romania si problemele.

Milenialii din Romania recunosc drept marci de top Banca Comerciala Romana, IKEA, Borsec, LOreal si OMV

Banca Comerciala Romana a fost votata drept reprezentanta de cea mai buna calitate din categoria banci, in timp ce IKEA s-a aflat pe primul loc la categoria mobilier. De asemenea, milenialii din Romania au considerat ca Borsec este cea mai buna in.

Lidia Fecioru, despre destinatiile din Romania cu efect terapeutic incredibil

Lidia Fecioru a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse, despre destinatiile turistice din Romania care au efecte terapeutice. Slanic Prahova - Slanic Prahova este cea mai veche. in saline, eu as .

SRI: Grupari straine tintesc retele de ATM-uri din Romania si institutii guvernamentale

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele.

CNAIR, despre podurile din Romania: Nu sunt in pericol sa se prabuseasca

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, Compania.

The Guardian: Se cere interventia Uniunii Europene dupa violentele de la protestele din Romania

Autoritatilor europene li se cere sa intervina pentru apararea statului de drept din Romania dupa incidentele violente de la protestul de pe 10 august, informeaza The Guardian. intr-un articol publicat la o.

The Guardian: Uniunea Europeana, chemata sa intervina dupa protestele violente din Romania

The Guardian a scris, intr-un articol dedicat protestelor din Romania, ca autoritatile europene se confrunta cu apeluri sa intervina pentru apararea statului de drept, dupa ce peste 400 de protestatari au fost raniti in manifestatiile masive impotriva.

Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Aeroportul de pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, rezultatul unei investitii de 285 de milioane de lire sterline, este poreclit cel mai inutil aeroport din lume dupa mai multe etape de regres, potrivit.

Bilant CATASTROFAL in cele mai GRAVE INUNDATII din ultimii 100 de ani (VIDEO)

India se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 100 de ani! Puhoaiele au lovit statul Kerela. Cel putin 324 de persoane au murit, iar 220. 000 de oameni au ramas fara case. Autoritatile au declarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )