Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul Despre Opera: Cele mai frumoase 10 momente ale anului 2015 din Romania

Adevărul Adevărul,
Topul Despre Opera: Cele mai frumoase 10 momente ale anului 2015 din Romania

A fost un an in care s-au intamplat lucruri interesante: multe spectacole si concerte bune, debuturi in opera pe scenele romanesti Christian Badea, ca dirijor si regizor, Graham Vick, Valentina Carrasco) dar si o noua editie a Festivalului Enescu. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

Nu doar blondele au facut furori in industria de film sau cea muzicala internationala. Sunt numeroase exemplele de brunete care au cucerit milioane de fani de pretutindeni. Iata cateva dintre cele mai frumoase brunete din ultimul secol.

Cele mai frumoase rochii de mireasa purtate de vedete in 2015

Anul 2015 a fost plin de nunti celebre. Pe langa locatiile de vis si aranjamentele florale impresionante, rochiile de mireasa purtate de celebrele mirese au atras toate privirile. Iata cele mai reusite modele.

Top 5 cele mai frumoase iubite de fotbalisti romani

Gazeta Sporturilor iti prezinta topul celor mai frumoase 5 iubite alte fotbalisilor romani. Stefania IvanescuStefania are 19 ani si este iubita lui Andrei Radu, portarul echipei de tineret al celor de la.

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai frumoase MESAJE de ANUL NOU pentru cei dragi

MESAJE DE ANUL NOU Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si.

Pe ce filme au dat romanii bani in 2015: topul productiilor cu cele mai mari incasari in cinematografele din Romania

Furios si iute 7 este liderul filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

Cum schimbi parola pe cele mai populare sisteme de operare

Android, Windows si Mac OS X, implicit si iOS, sunt cele mai populare sistem de operare. Acest ghid iti arata cum schimbi parola pe fiecare dintre ele.

Cele mai proaste filme din 2015 VIDEO

Adevarul prezinta topul celor mai proaste filme din 2015, potrivit site-ului Yahoo Movies. intre cele mai slabe productii cinematografice ale anului se incadreaza Insurgent, Terminator: Genisys, Mortdecai si Fantastic Four.

VIDEO Cotofana verde - una dintre cele mai rare specii de pasari - si-a gasit un nou adapost intr-o gradina zoologica din Marea Britanie

Angajatii unei gradini zoologice din Marea Britanie, Chester Zoo, au inceput programul de conservare a unor specii de pasari aflate pe cale de disparitie. Este vorba despre cele mai rare exemplare ale pasarilor din familia Corvidae, cunoscute popular sub numele de cotofane. Cotofana verde a fost adusa din padurile insulei indoneze Java.

Top 10 cele mai piratate seriale din 2015

Ultimele zile din an reprezintaperioada perfecta pentru cateva statistici interesante, inclusiv un top 10 cu cele mai piratate seriale. Ca de fiecare data, cand vine vorba de piraterie, cei de la TorrentFreak fac o treaba foarte buna in a analiza preferintele internautilor. Pentru ca 2015 se apropie de final, sunt sanse foarte mari sa fiti [].

Cele mai tari piese din 2015 VIDEO

Cine a dominat topurile anul acesta? Cine a avut piese care au devenit viral pe internet si care au fost ascultate de zeci, chiar sute de mii de ori? Iata care sunt cele mai tari piese din 2015.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )