Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine sunt angajatii de la stat cu cele mai mari venituri

Antena3 Antena3,
Cine sunt angajatii de la stat cu cele mai mari venituri

In timp ce majoritatea bugetarilor se lupta pentru salarii mai mari, exista angajati care n-au grija zilei de maine. Ba mai mult, salariile pe care acestia le primesc ar putea face invidios orice angajat de la. continuă pe Antena3

Angajatii de la stat cu cele mai mari venituri. Cine e bugetarul cu venit de 100.000 de euro

Consiliile de Administratie si Adunarile Generale ale Actionarilor continua sa fie surse de bani, arata editia de maine a Jurnalului National. Vezi in materialul video de mai sus cine sunt cei care castiga.

Cine sunt politistii cu cele mai mari salarii din IPJ Valcea

Doi dintre sefii Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Valcea se numara in prezent printre cei mai bine remunerati politisti din intreaga tara, acestia realizand anul trecut venituri de peste 80 000 de lei.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Cele mai mari cladiri din lume

Printre cele mai mari cladiri din lume se numara si Palatul Parlamentului din Bucuresti. Impozanta constructie se afla pe locul 38, insa figureaza pe locul 2, ca si constructie cu scop administrativ, dupa Pentagon.

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE), multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va.

Cele mai proaste filme cu cele mai mari bugete de productie VIDEO

Realizarea unui film poate fi extrem de costisitoare, iar uneori investitia se dovedeste a fi un succes, dar exista si cazuri in care este un esec total. Site-ul cheatsheet. com a intocmit o lista a celor mai scumpe filme care au dezamagit.

Simona Halep a depasit una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a depasit suma de noua milioane de dolari obtinuta din tenis, dupa ce a disputat, duminica, finala Rogers Cup. Halep a primit suma de 227. 640 de dolari dupa finala de la.

Business report: Pentru cat timp ne vom mai bucura de cele mai mici preturi la energie si gaze?; Daca se ia spaga in CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat - Alin Goga, directorul suspendat d

500 de lei ca sa isi dea acordul pe inchirierea casei unui debitor. Banca Romaneasca cere jumatate din salariul minim pe economie pentru eliberarea unui act. Tot mai multi clienti se plang, in ultima perioada, de sumele exorbitante pe care bancile noastre le cer pentru eliberarea documentelor solicitate. De ce cresc preturile inainte de promotii, practica celebra de Black Friday. Black Friday se va desfasura si anul acesta in noiembrie. Sute de magazine se vor bate in reduceri.

Consiliul Concurentei: Anul acesta vom finaliza probabil cele mai multe investigatii

Consiliul Concurentei CC) va finaliza in acest an, probabil, cele mai multe investigatii din istoria autoritatii, precum si proiectul privind Registrul Ajutoarelor de Stat, o baza de date cu toate ajutoarele de stat acordate in Romania, a declarat.

Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificari pentru romance. Trebuie remarcat insa salturile facut de Irina Begu si Patricia Tig, care ocupa acum cele mai bune pozitii ale carierei la simplu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )