Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tot mai multi adolescenti din intreaga Europa se confrunta cu obezitate/ 60% dintre acestia nu fac deloc miscare

Hotnews Hotnews,
 Tot mai multi adolescenti din intreaga Europa se confrunta cu obezitate/ 60% dintre acestia nu fac deloc miscare

Un sfert din numarul adolescentilor din Anglia si Tara Galilor fac exces de dulciuri si 14% dintre acestia consuma sucuri acidulate zilnic, potrivit unui raport care arata ca obezitatea in randul adolescentilor creste in toata Europa. Un numar si mai mare de adolescenti se confrunta cu dinti cariati, in conditiile in care o treime dintre adolescenti consuma produse de patiserie si 60% dintre acestia isi petrec majoritatea timpului stand, potrivitThe Guardian. continuă pe Hotnews

Tot mai multi adolescenti din intreaga Europa se confrunta cu obezitate

Un sfert din numarul adolescentilor din Anglia si Tara Galilor fac exces de dulciuri si 14% dintre acestia consuma sucuri acidulate zilnic, potrivit unui raport care arata ca obezitatea in randul adolescentilor creste in toata Europa. Un numar si mai mare de adolescenti se confrunta cu dinti cariati, in conditiile in care o treime dintre adolescenti consuma produse de patiserie si 60% dintre acestia isi petrec majoritatea timpului stand, potrivitThe Guardian.

Stresul la locul de munca afecteaza tot mai multi oameni. Cum putem lupta cu aceasta problema pentru a putea evita demisia

Stresul la locul de munca este o problema de care se lovesc zilnic tot mai multe persoane. Psihologii sustin ca trebuie sa intelegem ca trebuie sa depasim presiunile de la job, iar o seara petrecuta alaturi de familie poate sa fie uneori relaxanta.

Romanii si vinul la restaurant: sunt tot mai educati, prefera sa plateasca mai mult si sa bea mai putin, dar nu-l comanda inca inainte de mancare

Romanii sunt tot mai informati si educati in ce priveste vinul, fapt pentru care au inceput sa renunte la cantitate si sa concentreze pe calitate. Asa ca atunci cand sunt la restaurant, de exemplu, ei prefera sa plateasca mai mult pe vin la pahar sau.

Un nou atac cibernetic afecteaza sute de mii de calculatoare din intreaga lume

Un nou atac cibernetic la scara mare afecteaza sute de mii de calculatoare din intreaga lume, pentru a crea moneda virtuala fara stiinta utilizatorillor, informeaza AFP, care citeaza experti in.

Avertismentul lansat de Microsoft pentru guvernele din intreaga lume

Valul de atacuri cibernetice care a afectat peste 150 de tari ar trebuie sa reprezinte un semnal de alarma pentru guvernele din intreaga lume care colecteaza date privind vulnerabilitati ale si.

Biserica, luata prin surprindere! Tot mai multe lacasuri de cult, notificate sa plateasca TAXE!

Cateva institutii bisericesti din orasul canadian Montreal au primit notificari pentru a plati unele taxe. Tot mai multe biserici au inceput chiar sa isi vanda din bunuri pentru a putea pl.

SURSE: Relatii tot mai reci intre Dragnea si Grindeanu

Relatiile dintre liderul PSD, Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu s-au racit considerabil in ultimele saptamani, au declarat pentru HotNews. ro surse politice si guvernamentale. Dialogul dintre cei doi este tot mai slab iar presedintele PSD crtitica des guvernul sau anumiti ministri fata de care isi declara public nemultumirea, cum este cazul ministrului justitiei, Tudorel Toader. O scena elocventa s-ar fi consumat luni, la o intalnire la care au participat premierul Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, unde nu si-ar fi vorbit aproape doua ore desi erau in acelasi loc.

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

Cel mai vechi calculator din lume: cum era folosit de civilizatiile antice

Cel mai batran calculator din lume are o vechime mai mare decat ne-am fi asteptat si ar fi influentat evolutia civilizatiilor antice. Desi acesta nu se ridica la nivelul performantelor unui calculator digital, el a avut totusi o insemnatatedestul de mare in timpul Greciei Antice, acum mai mult de 2000 de ani. Sub greutatea apei, [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )