Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic ingreunat pe DN 1, in Ilfov, din cauza apei acumulate pe carosabil

Hotnews Hotnews,
 Trafic ingreunat pe DN 1, in Ilfov, din cauza apei acumulate pe carosabil

Circulatia pe DN 1 este ingreunata, duminica dimineata, pe sensul catre Capitala, pe raza orasului ilfovean Otopeni in zona magazinului de instalatii sanitare Romstal), din cauza acumularilor de apa de pe carosabil, anunta Centrul Infotrafic. continuă pe Hotnews

Social-democratii sunt comunisti, nu socialisti; dobanzile au crescut din cauza prostiilor lor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ieri ca situatia politica este una extrem de grava, afirmand ca social-democratii sunt comunisti si ca dobanzile au crescut din cauza prostiilor facute de acestia.

Alerta maxima: Cel putin 30 de oameni au murit din cauza epidemiei de ciuma din Madagascar

Alerta maxima in Madagascar! Cel putin 30 de oameni au murit din cauza unei epidemii de ciuma. Organizatiile internationale incearca sa ajute autoritatile de la Antananarivo sa opreasca.

Traficul este oprit pe Autostrada Soarelui, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie. Circulatia se desfasoara pe DN 3

Circulatia rutiera este oprita oprita, vineri, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 49, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie, relateaza News. ro. Circulatia este deviata pe Drumuil National 3, intre Lehliu Gara si Fundulea.

UPDATE Traficul pe Autostrada Soarelui a fost reluat, dupa ce a fost oprit din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie

Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui a fost reluata, vineri, dupa ce aceasta a fost oprita, la kilometrul 49, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie, relateaza News. ro. Circulatia a fost deviata, pe timpul sistarii traficului, pe Drumuil National 3, intre Lehliu Gara si Fundulea.

INCREDIBIL!!! Fabrica de masini iNCHISA din cauza unui...Leopard (FOTO)

Un leopard a facut ca cea mai mare fabrica de masini din India sa fie inchisa din cauza ca membrii institutiei s-au speriat de prezenta animalului, relateaza libertatea. ro. Autoritatile.

Bistrita: Trei trenuri de calatori OPRITE din cauza copacilor cazuti

Trei trenuri de calatori sunt oprite in statii, pe parcurs, vineri dimineata, pe tronsonul Lunca Ilvei - Ilva Mica din judetul Bistrita-Nasaud, din cauza unor copaci cazuti pe sectia de cale ferata.

Declin in sectorul bancar european, din cauza incertitudinilor politice din regiune

Sectorul bancar european a scazut ieri, din cauza ingrijorarilor generate de instabilitatea politica din Spania, respectiv de informatia conform careia Banca Centrala Europeana BCE) ar putea cere provizioane mai mari pentru creditele neperformante.

Catalina Ponor: Din cauza sanatatii, care se cam joaca cu mine, si a varstei, am decis sa spun stop

Gimnasta Catalina Ponor a transmis un mesaj dupa participarea la CM de la Montreal, la care a ratat finalele la barna si sol, in care afirma ca isi incheie cariera din cauza sanatatatii si a varstei. Imi voi termina anul cu concursurile mici si demonstratiile deja planificate, dupa care din decembrie voi urma alt curs al vietii, a scris gimnasta de 30 de ani.

Circulatie inchisa pe DN21 A. Traficul rutier, deviat din cauza reparatiilor

Circulatia rutiera intre Braila si Ialimita este deviata pana vineri, 6 octombrie, din cauza reparatiilor la carosabil care se efectueaza pe DN 21 A.

Dovada ca preturile la carburanti au crescut din cauza accizei! Top ministrii spun lucruri trasnite despre pretul carburantilor

Pentru ca majoritatea ministrilor din Guvernul Tudose sustin ca nu au observat ca majorarea accizei la carburanti sa fi avut impact asupra pretului la pompa, si pentru ca in tot aparatul de stat, mult supradimensionat, nu s-a gasit o entitate care sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )