Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trafic rutier restrictionat de la ora 15.00, pentru meciul Romania-Grecia. Vezi zonele afectate si rutele ocolitoare

Antena3 Antena3,
Trafic rutier restrictionat de la ora 15.00, pentru meciul Romania-Grecia. Vezi zonele afectate si rutele ocolitoare

Miza meciului Romania-Grecia din aceasta seara este uriasa, asa ca autoritatile s-au mobilizat pentru ca totul sa fie impecabil. Peste 4. 000 de politisti si jandarmi vor iesi pe strazile Capitalei si pe. continuă pe Antena3

Trafic rutier restrictionat incepand cu ora 15.00, pentru meciul Romania-Grecia. Vezi zonele afectate si rutele ocolitoare

Miza meciului Romania-Grecia din aceasta seara este uriasa, asa ca autoritatile s-au mobilizat pentru ca totul sa fie impecabil. Peste 4. 000 de politisti si jandarmi vor iesi pe strazile Capitalei si pe.

Bucuresti: Trafic restrictionat incepand cu ora 15:00, din cauza partidei Romania - Grecia

Traficul rutier va fi restrictionat marti in Bucuresti, incepand cu ora 15:00, din cauza partidei retur din play-off-ulCampionatului Mondial Romania - Grecia, disputata pe stadionul Arena Nationala.

RESTRICTII de circulatie, in Bucuresti, pentru meciul Romania-Grecia.

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe: str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care .

Romania/Grecia. Traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 18.00

Traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala nu a fost inca restrictionat, politistii precizand ca se va recurge la acest lucru abia in jurul orei 18. 00 cand sunt asteptati suporterii pe stadion. Initial, oamenii legii anuntasera ca marti, din cauza meciului, traficul va fi restrictionat incepand cu ora 15. Meciul de fotbal Romania Grecia va aduce pe stadion peste 1. 700 de sustinatori ai echipei elene, dar si aproape 50. 000 de romani.

Baraj CM 2014: Nationala Greciei a ajuns la Bucuresti pentru meciul decisiv.

Reprezentativa Greciei a sosit, luni, la Bucuresti, in vederea meciului cu selectionata Romaniei, de marti, de pe Arena Nationala, din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, conform Mediafax. In lotul deplasat la Bucuresti se afla si mijlocasul Kostas Katsouranis, suspendat pentru partida de marti. Grecia va sustine antrenamentul oficial pe Arena Nationala, astazi, de la ora 18. 00, sedinta de pregatire fiind precedata de conferinta de presa a selectionerului Fernando .

RESTRICTII de circulatie si masuri de siguranta, in Bucuresti, pentru meciul ...

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, 3. 720 de politisti sunt angrenati in masurile suplimentare dispuse de Politia Romana, pentru desfasurarea in bune conditii a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale Romaniei si Greciei. Politistii vor asigura masuri specifice de ordine si .

Romania TV, publicitate de la banca de stat EximBank pentru meciul cu Grecia.

EximBank, institutie bancara controlata de statul roman, a cumparat publicitate la Romania TV, pentru a promova meciul Grecia - Romania de vinerea trecuta, informeaza Realitatea TV. Aceasta este prima campanie publicitara pe care banca o deruleaza pe un post de televiziune din Romania in acest an. Reprezentantii EximBank nu au dorit sa dezvaluie suma pe care au platit-o postului detinut de deputatul PSD Sebastian Ghita, dar jurnalistul Catalin Tolontan a scris ca Romania TV a platit pentru .

Romania Grecia. 4000 de politisti si jandarmi vor fi marti pe stadion si pe strazile Capitalei. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat

Peste 4000 de politisti si jandarmi vor se vor asigura, marti, ca meciul de fotbal dintre Romania si Grecia se va desfasura in conditii bune si ca suporterii vor ajunge in siguranta pe stadion. in plus, traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala va fi restrictionat incepand cu ora 15. Intrarea pe stadion se va face incepand cu ora 18.

Meciul Romania Grecia. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat marti

Peste 3. 700 de politisti se vor asigura, marti, ca meciul de fotbal dintre Romania si Grecia se va desfasura in conditii bune si ca suporterii vor ajunge in siguranta pe stadion. in plus, traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala va fi restrictionat incepand cu ora 15.

LiveTEXT Romania - Grecia: Lupta decisiva pentru Rio! Meciul ANULUI, de la 21.00.

Nationala Romaniei disputa, in aceasta seara, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala, meciul decisiv pentru calificarea la mondialul din Brazilia, de anul viitor. Tricolorii trebuie sa invinga Grecia cu 2-0, dupa ce in deplasare au pierdut cu 1-3, in meciul livetext pe romanialibera. ro. LiveText Romania - Grecia: 0-0 1-3 tur), de la ora 21. 00 difuzare tv: Antena 1, livetext pe romanialibera. ro) Vezi in imaginile de mai sus valoarea fotbalului din Romania versus Grecia, in cifre Romania isi .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )