Libnet.ro
UNICEF

08:15

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a decorat mai multe personalitati, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati culturale si ale societatii civile, printre care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu. continuă pe Hotnews

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

Mircea Badea, mesaj gospodaresc pentru Traian Basescu: Nu mai cheltui banii familiei cu Udrea

Mircea Badea i-a transmis un mesajgospodaresc presedintelui Traian Basescu, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei. Basescule, nu mai cheltui ba banii familiei cu Udrea, du-te acasa la doamna.

Basescu: Nu ma simt complexat de intelectuali. Fiecare face ce se pricepe. Si eu am condus un vapor

Presedintele Traian Basescu a decorat, asta-sera, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale vietii civile, printre care scriitorii Gabriel Liiceanu, H. - Patapievici, Dan C. Mihailescu, criticul de arta Dumitru Avakian si regizorul Calin Peter Netzer.

Traian Basescu a decorat UAUIM

Presedintele Traian Basescu, a decorat marti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti, cu prilejul aniversarii a 150 de ani de la infiintare.

Traian Basescu a prezentat cele sapte motive pentru care Victor Ponta nu trebuie sa fie presedinte

Traian Basescu a sustinut, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa in care i-a cerut public prim-ministrului Victor Ponta sa se domoleasca cu campania prezidentiala si a prezentat o lista de motive potrivit carora Ponta nu ar trebui votat in functia suprema in stat.

VIDEO Traian Basescu: Ziua Europei se deruleaza sub semnul unor amenintari fata de care UE nu stie cum sa se raporteze

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Ziua Europei se desfasoara anul acesta sub semnul unor amenintari greu de inteles de statele occidentale care nu cunosc ambitiile teritoriale care ii anima pe liderii fostului imperiu sovietic. Seful statului a mai aratat, cu ocazia unei receptii gazduite la Cotroceni, ca Uniunea Europeana nu stie cum sa se raporteze inca pe deplin fata de aceste amenintari, incercand sa mentina un echilibru fragil intre imperativul conservarii legitimitatii internationale care i-ar impune o riposta severa si necesitatea apararii intereselor individuale ale statelor membre care reclama, dimpotriva, o atitudine ingaduitoare.

VIDEO Traian Basescu: Azi Ponta a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala fara sa-l notifice pe presedinte

Ponta incalca grosolan Constitutia. Art 87 - presedintele poate lua parte la sedintele guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externa, apararea tarii, asigurarea ordinii publice. Aici premierul e obligat sa-l informeze pe presedinte ca se discuta aceste teme si presedintele are dreptul sa vina la sedinte. Sunt expres mentionate in Constitutie. ) Azi a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala, aparare a tarii, de politica externa, fara sa-l notifice pe presedinte. Cu siguranta nu ar mai fi avut nevoie de niciun CSAT daca si eu as fi fost acolo, asta in primul rand cu scopul de a-i informa pe toti membrii Guvernului. A incalcat grav Constitutia si isi asuma atributiuni pe care nu le are, a afirmat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia.

Cum ii caracterizeaza Traian Basescu pe Vasile Blaga si pe Elena Udrea

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre modul in care comporta mai multi politicieni ai dreptei, liderul de la Palatul Cotroceni realizand o scurta descriere a lui Vasile Blaga si a Elenei Udrea.

Traian Basescu: Imediat ce nu va mai avea nevoie de baroni, Victor Ponta ii va arde (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta are un caracter duplicitar si va scapa de baronii care il sustin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )