Libnet.ro
UNICEF

07:15

Traian Basescu, despre dosarul sau CNSAS: Nu am de gand sa fac un circ mediatic din el, ci am de gand sa ma judec cat mai repede

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, despre dosarul sau CNSAS: Nu am de gand sa fac un circ mediatic din el, ci am de gand sa ma judec cat mai repede

Traian Basescu a declarat, referitor la informatiile privind dosarul sau CNSAS trimis Curtii de Apel Bucuresti, ca nu are de gand sa faca circ, ci sa se judece cat mai repede in instanta. El a reafirmat ca nu a vazut inca ce contine dosarul. continuă pe Hotnews

Ce spune Traian Basescu despre dosarul sau privind stabilirea calitatii de colaborator al Securitati

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri ca isi doreste ca dosarul privind stabilirea calitatii de colaborator al Securitati in cazul sau sa se judece cat mai repede, fara sa se ajunga la un.

Traian Basescu, despre Codruta Kovesi la prezidentiale: Ne-a pacalit pe toti!

Traian Basescu are multe motive sa se simta dezamagit de Laura Codruta Kovesi, avand in vedere ca ea a devenit arma care s-a intors impotriva fostului presedinte. E un fel de-a spune, desigur, insa Basescu o vede acum potrivita pentru alt rol. Cum a devenit Kovesi un simbol al luptei impotriva coruptiei Laura Codruta Kovesi [] .

Traian Basescu, despre situatia PSD: La un asemenea esec, se depune mandatul de presedinte al partidului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca dupa un esec electoral ca cel intregistrat de PSD la alegerile.

Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila: Stiu ca are bun simt!

Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Fostul presedinte al Romaniei, al carui partid a obtinut 5,55% din voturi, sustine ca situatia actuala o obliga pe Viorica Dancila sa plece din fruntea Guvernului. PSD a iesit pe locul 2 la alegeri, cu 23,68% din voturi. Traian Basescu, despre Viorica [] .

Curtea de Apel a inregistrat dosarul CNSAS privind colaborarea lui Traian Basescu cu Securitatea

Curtea de Apel Bucuresti a inregistrat miercuri dosarul in care CNSAS solicita instantei stabilirea calitatii de colaborator al Securitati in cazul fostului presedinte Traian Basescu. Dosarul a fost.

Europa Libera: Traian Basescu ar fi recunoscut ca scrisul din notele informative date Securitatii ii apartine

Traian Basescu si-a vazut dosarul de la CNSAS cu doar cateva zile inainte alegerilor europene si ar fi recunoscut ca notele informative olografe ii apartin, spun pentru Europa Libera surse din institutie.

Anatol Taranu: Votul basarabenilor a salvat partidul lui Traian Basescu

Analistul politic Anatol Taranu considera ca votul basarabenilor a salvat Partidul Miscarea Populara al lui Traian Basescu. Daca n-ar fi fost aceste peste 10 mii de voturi ale cetatenilor romani din Republica Moldova, Basescu nu era astazi eurodeputat, a declarat analistul la emisiunea Moldova in direct de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

Traian Basescu accede in Parlamentul European. Cate voturi i-au acordat romanii din Republica Moldova

Liderul Partidului Miscarea Populara, ex-presedintele roman Traian Basescu, s-a ales cu functia de eurodeputat. Potrivit rezultatelor provizorii, Traian Basescu va ajunge in Parlamentul European alaturi de colegul sau de partid Eugen Tomac.

Traian Basescu, replica pentru Rares Bogdan: Am vazut declaratia lui ca va fi seful meu. Sunt un om care nu prea a avut sefi

Senatorul Traian Basescu, viitor europarlamentar din partea PMP, a comentat ironic faptul ca Rares Bogdan a fost propus de liberali ca sef al grupului parlamentarilor romani ai PPE in Parlamentul European,.

Traian Basescu: Dancila trebuie sa demisioneze! Furia populatiei va creste impotriva lor. Nu cumva sa ajunga la 10%

Traian Basescu, viitorul europarlamentar din partea PMP, ii sugereaza premierului Viorica Dancila sa demisioneze, dupa esecul inregistrat de PSD la alegerile de duminica. Fostul presedinte ii sugereaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )