Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, previziune incredibila privind criza din Orientul Mijlociu: Apelul lui Trump va ramane fara rezultat

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, previziune incredibila privind criza din Orientul Mijlociu: Apelul lui Trump va ramane fara rezultat

Traian Basescu este de parere ca solicitarea presedintelui american Donald Trump ca NATO sa se implice mai mult in procesul de pace din Orientul Mijlociu va ramane fara efect si asta deoarece europenii nu sunt pregatiti sa iasa din confortul lor. continuă pe Antena3

PSD, reactie in criza din Orientul Mijlociu: Romania trebuie sa isi evalueze rolul in regiune si in interiorul NATO

Partidul Social Democrat PSD) considera ca Romania trebuie sa trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu si sa isi reafirme angajamentele sale fata de partenerii sai din NATO si fata de SUA.

Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu

Criza din Orientul Mijlociu scoate la iveala mici razboaie ale declaratiilor si a reactiilor. Acelasi lucru s-a intamplat si intre cvedeta Antena 1, Dan Negru si unul din cei mai cunoscuti reporteri, Adelin Petrisor. Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu inceputul de an ne-a adus criza din Orientul .

Angela Merkel, sambata, la Moscova pentru a discuta cu Vladimir Putin despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german, Angela Merkel, se va deplasa sambata, 11 ianuarie, in Rusia, unde va discuta criza din Orientul Mijlociu cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat luni serviciul de presa al liderului de la Moscova, citat de Reuters.

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

Traian Basescu, avertisment dupa atacul iranian: Vai de cel care va primi lovitura SUA

Traian Basescu a vorbit despre conflictul SUA - Iran, conditiile in care va reactiona SUA si amploarea raspunsului american, dar si despre marea incercare pentru statele NATO.

Traian Basescu: Macron e un marxist nenorocit. in loc sa consolideze relatia cu SUA, suna la Putin, un prieten al Iranului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este parere ca liderii europeni au facut o gaura in credibilitatea Uniunii Europene prin faptul ca s-au rupt de Statele Unite in chestiunea iraniana. Asta.

Traian Basescu, declaratii alarmante despre un potential razboi. Ce sanse are Romania in fata Iranului

Iran a emis un avertisment terifiant pentru SUA, in timp ce a ridicat steagul rosu peste Moscheea Sfanta Cupola Jamkar257;n, ca simbol al unui razboi crunt impotriva agresorului. Tensiunile dintre Iran si SUA sunt la cote maxime dupa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Washington intr-un atac aerian. Liderii globali au inceput sa evalueze .

ANALISTII: BVB nu va ramane neafectata de conflictele din Orientul Mijlociu, dar va reactiona cu intarziere

Piata noastra de capital nu va ramane neafectata de conflictele din Orientul Mijlociu, dar cel mai probabil va reactiona cu intarziere, fiind mai putin expusa evenimentelor din plan international decat alte piete externe, mai dezvoltate, au spus analistii consultati de Ziarul BURSA. Acestia au subliniat ca, totusi, in cazul unor evenimente de amploare, actiunile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor fi afectate, dar nu de evenimentele in sine, ci de reactia sa fata de evolutiile altor piete financiare.

Teodor Melescanu, despre situatia din Orientul Mijlociu: Romania nu este expusa in vreun fel, dar putem sa contribuim cu idei pentru incetarea conflictului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului si fost ministru de Externe, a avut o prima reactie dupa discursul sustinut de Donald Trump referitor la conflictul din Orientul Mijlociu.

Donald Trump cere NATO sa fie mai implicat in conflictul din Orientul Mijlociu. Ce rol ar putea avea Romania

O presupusa confruntare militara directa intre Washington si Teheran a iesit din joc, a afirmat Dan Dungagiu, directorul ISPRI, specialist in geopolitica, la Antena 3, la scurt timp dupa conferinta de presa sustinuta de Donald Trump. Liderul SUA a cerut NATO sa se implice mai mult in conflictul din Orientul Mijlociu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )