Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, reclamat la CNCD pentru declaratii anti-maghiare

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, reclamat la CNCD pentru declaratii anti-maghiare

Presedintele organizatiei de tineret a Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania MINTA-PPMT), Brassai Hunor, a declarat, luni, pentru Agerpres, ca l-a reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminari CNCD) pe fostul presedinte Traian Basescu, pentru declaratiile facute de acesta dupa evenimentele de la Ditrau, la adresa comunitatii maghiare. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, reclamat la CNCD. Maghiarii il acuza de discriminare

Presedintele organizatiei de tineret a Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania MINTA-PPM.

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

Traian Basescu, la ALive: Romania si-ar fi permis inca un an cu Dancila. Nu avea ce sa mai strice. Fara un blat PSD-PNL nu pot fi anticipate. Frate Orban, cine te-a pus sa preiei guvernarea cu 20%?

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, la Adevarul Live, ca nu se poate ajunge la anticipate fara un blat intre PSD si PNL si ca liberalii au gresit cand a preluat guvernarea, in conditiile in care tot PSD are majoritate in Parlament. Traian Basescu sustine ca Dancila trebuia lasata inca un an la Putere, astfel incat sa pulverizeze PSD. Traian Basescu si-a prezentat favoritii pentru Capitala si l-a criticat pe Moise Guran.

Traian Basescu: PMP il sustine pe Nicusor Dan la Capitala, dar nu exclude o candidatura proprie (VIDEO)

PMP il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei cel putin deocamdata, dar nu exclude nici ocandidatura proprie, a afirmat Traian Basescu, fost edil general al Bucurestiului, al.

TRAIAN BASESCU, DESPRE CANDIDATURA LA PRIMARIA CAPITALEI: Este posibil, daca imi rezolv problema cu dosarul la iCCJ

Europarlamentarul Traian Basescu, fost sef al statului, a anuntat ca este posibil sa candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, dar cu conditia sa isi rezolve problema cu dosarul de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Traian Basescu, replica de zile mari pentru Victor Ponta: Nu degeaba ii spun mincinosul mincinosilor. Nu exista om politic care sa ajunga in Rai Ce afirmase fostul premier

Traian Basescu i-a dat o replica acida lui Victor Ponta, dupa ce liderul Pro Romania l-a ironizat pe fostul presedinte si a afirmat ca spera sa nu se intalneasca cu el nici macar pe lumea.

TRAIAN BASESCU LA ADRESA LUI MOISE GURAN: Va fi un rateu in politica. Are un mare deficit de caracter

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat intr-un interviu la Adevarul Live pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat in alianta politica USR-PLUS, afirmand despre acesta ca va fi un rateu in politica.

Traian Basescu, declaratie neasteptata: Romania si-ar fi permis inca un an cu Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Romania si-ar fi permis inca un an cu premierul Viorica Dancila, pentru ca astfel PSD ar fi fost pulverizat. in plus, crede ca PNL ar putea sa piarda alegerile.

Moise Guran, dupa ce a fost atacat de Traian Basescu: Am avut o discutie ceva mai tensionata acum aproape un an I-am sugerat sa fie ceva mai politicos cu adversarii politici

Moise Guran a reactionat pe Facebook, sambata, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe fostul jurnalist numindu-l o panarama si ca va fi un rateu in politica. Guran a explicat ca a avut intr-adevar o discutie ceva mai tensionata cu fostul presedinte, acum aproape un an, in campania de la Europarlamentare, iar atunci i-a spus ca un pic mai multa civilitate in politica nu are cum sa strice. Nu cred ca as putea avea nimic altceva de adaugat la ce i-am spus atunci, a subliniat Moise Guran.

Traian Basescu cere Comisiei Europene refacerea ultimului Raport MCV: Este inacceptabil ca suntem decuplati de Bulgaria

Europarlamentarul PMP Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei, a cerut in Parlamentul European PE) o reevaluare a progreselor facute de tara noastra in domenul Justitiei, aratand ca Raportul MCV din 2019 a fost facut in campanie electorala si ca este inadminsibil sa fim decuplati de Bulgaria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )