Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce trebuie sa faca magazinele online pentru vnzari mai mari de Valentines Day

Hotnews Hotnews,
 Ce trebuie sa faca magazinele online pentru vnzari mai mari de Valentines Day

Valentines Day este de ani buni o oportunitate pentru magazinele online sa atraga mai multi clienti si sa genereze venituri suplimentare fata de o perioada normala a anului. Pentru a fi mai eficienti, intr-o piata din ce in ce mai competitiva, este nevoie sa-ti construiesti inteligent o campanie online care sa atraga cat mai multi clienti, explica specialistii unei agentii de marketing online. Cum se face o astfel de campanie. Cativa pasi importanti. continuă pe Hotnews

Costurile brevetarii inventiilor romnesti sunt de peste 2 ori mai mari dect n Germania

Costurile brevetarii inventiilor romanesti sunt de peste doua ori mai mari decat in Germania si de trei ori mai mari decat in Polonia, iar procedurile noastre de doua ori mai lungi decat in Coreea de Sud, arata o analiza prezentata de Andreea Paul, presedintele ONG-ului Initiativa Pentru Competitivitate, in cadrul conferintei EuroIMPACT, organizata de Institutul European din Romania.

DOLIU in mediul academic! Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a murit (FOTO)

E doliu in mediul academic. Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a incetat din viata. Scriitorul Ion Brad a murit miercuri, 6 februarie, in jurul orei 12:00, la Bucuresti la varsta de.

Guvernul italian a lansat platforma online pentru venitul pentru cetatenie

Miscarea Cinci Stele M5S), aflata la guvernare in Italia, a anuntat ieri lansarea oficiala a platformei online pentru schema de acordare a venitului pentru cetatenie, informeaza The Local.

Piata de publicitate in domeniul sanatatii, in crestere de la an la an. Care au fost cei mai mari advertiseri din farma in 2018

Romanii vizioneaza intr-un an milioane de reclame la medicamente, suplimente alimentare si dispozitive medicale. In conditiile acestei avalanse de reclame, promovarea medicamentelor trebuie sa fie reglementata in mod adecvat, sa fie echilibrata si.

Halep, admirata si de cele mai mari rivale: Pliskova, descriere superba pentru Simona, inaintea duelului din weekend

Simona Halep 3 WTA) si Karolina Pliskova 5 WTA) se vor duela, in weekend, pentru un loc in semifinalele Fed Cup. Chiar daca sunt rivale, exista un respect urias intre ele.

PSG plateste cele mai mari salarii din Ligue 1 - Neymar ncaseaza 3 milioane de euro pe luna

Treisprezece din cele mari salarii din fotbalul francez le plateste clubul Paris Saint-Germain, in frunte cu Neymar si Kylian Mbappe, celelalte doua fiind achitate de AS Monaco lui Radamel Falcao si Cesc Fabregas, relateaza L'Equipe.

Premierul Dancila, despre bugetul pe anul 2019: Bugetele locale, cu 19% mai mari

Premierul Viorica Dancila face declaratii la sedinta de guvern de la Palatul Victoria legat de bugetul pe anul 2019. Astazi adoptam proiectul de buget pentru anul 2019. Proiectul a fost intens.

Sondaj IRI: Socialistii au cele mai mari sanse sa castige alegerile, iar Igor Dodon continua sa fie lider la capitolul increderii in randul populatiei

Partidul Socialistilor, condus de Zinaida Greceanii, conduce autoritar intr-un nou sondaj de opinie publicat marti, 5 februarie, de Institutul Republican International IRI). Totodata, presedintele Igor Dodon continua sa se bucure de cea mai mare incredere in randul populatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )