Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei persoane din Satu Mare, decedate in conditii dubioase

B1 B1,
Trei persoane din Satu Mare, decedate in conditii dubioase

Trei persoane din Satu Mare si-au pierdut vietile in conditii destul de dubioase Serviciul Judetean de Ambulanta Satu Mare a anuntat ca prima persoana a murit la pescaria din Moftin si celelalte doua s-. continuă pe B1

Profesoara de engleza din Satu Mare, santajata sexual de un urmarit general. Oamenii legii au fost de-a dreptul surprinsi cand au vazut la ce sarcini a fost supusa femeia

Caz inedit in Satu Mare. O profesoara de engleza a fost pacalita de un infractor dat in urmarire generala si convinsa sa-i dea imagini cu ea dezbracata sau filmulete in care aparea.

Scene incredibile in curtea Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare! Un politist cuprins de gelozie si-a agresat sotia care lucreaza ca asistenta medicala

Scene incredibile au fost filmate in curtea Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare. Un politist cuprins de gelozie si-a agresat sotia care lucreaza ca asistenta medicala si care era la locul de.

Atac armat intr-o cladire din Suedia: trei persoane au fost ranite. Agresorul se afla in libertate

Trei persoane au fost ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-o cladire din Malmo, al treilea cel mai mare oras din Suedia.

Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (FOTO)

Tragedie pe sosea, in noaptea de duminica spre luni. Un microbuz a cazut in Dambovita, trei persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, potrivit stiripesurse. Printre.

Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (VIDEO + FOTO)

Tragedie pe sosea, in noaptea de duminica spre luni. Un microbuz a cazut in Dambovita, trei persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, potrivit stiripesurse. Printre.

Accident grav in Capitala. Un microbuz a cazut in raul Dambovita: trei persoane au murit, sase sunt ranite

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a.

Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus la mortea a trei persoane

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat in aceasta dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent.

Presedintele Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus sambata noaptea la moartea a trei persoane si ranirea a altor 35

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat duminica dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent, potrivit News. ro.

O femeie din Baia Mare este cautata cu disperare de familia sa dupa ce a disparut pe 9 august (VIDEO)

Un nou caz Elodia, in Baia Mare. O femeie este cautata cu disperare de catre familia sa dupa ce a disparut zilele trecute de la domiciliu. Politia Romana a fost sesizata si verifica in aceste.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )