Libnet.ro
UNICEF

16:00

A treia zi de pelerinaj la racla Sfantului Dimitrie cel Nou Mai multi politicieni au venit la Sfanta Liturghie oficiata de Patriarhul Daniel (VIDEO)

B1 B1,
A treia zi de pelerinaj la racla Sfantului Dimitrie cel Nou Mai multi politicieni au venit la Sfanta Liturghie oficiata de Patriarhul Daniel (VIDEO)

Sute de oameni au stat la rand si luni noapte pe Dealul Patriarhiei pentru a ajunge la racla cu moastele Sfantului Dimitrie cel Nou, depusa in baldachinul din curtea lacasului de cult, informeaza B1 TV. continuă pe B1

Sarbatoarea Sfantului Dimitrie cel Nou, in timpul pandemiei. Ce conditii trebuie sa respecte credinciosii

Sarbatoarea Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor, se va desfasuraloc in acest an in conditii speciale, de duminica pana marti. A fost format un culoar unic, astfel.

Prefectul Capitalei, dupa vizita la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou: Fortele de Ordine sunt pregatite sa gestioneze orice fel de situatie (VIDEO)

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu a fost prezent duminica la ceremonia organizata la Patriarhie, cu ocazia sarbatorii de Sfantul Dimitrie cel Nou. Anul acesta, in contextul pandemiei de COVID-19, evenimentul.

Credinciosi din tara, intrati prin spate la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou

La moastele Sfantului Dimitrie cel Nou s-au rugat pana ieri in liniste mai mult de 29. 000 de credinciosi, dar astazi, in ultima zi de pelerinaj, regulile n-au mai fost respectate cu aceeasi strictete. Un grup de pelerini veniti din tara a fost lasat sa intre pe usa din spate a Catedralei.

Sfantul Dimitrie cel Nou (Basarabov) este sarbatorit azi. Legende si mituri despre Ocrotitorul Bucurestilor

SfantulDimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestiului, numit si Basarabov este sarbatorit pe 27 octombrie, in calendarul ortodox. Moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou se afla la Catedrala.

Digi24: Pelerinaj cu scandal in Bucuresti. Tanara: Dau in judecata si Politia Romana, si pe Arafat, si pe Orban. Si o sa si castig!

Ultima zi de pelerinaj la racla Sfantului Dimitrie cel Nou, un eveniment atipic anul acesta, cu multe restrictii si cu acces limitat doar la locuitorii Capitalei. Si totusi au fost si credinciosi care au pacalit fortele de ordine. Si, la fel ca in Iasi, au fost cativa care au venit doar sa se certe cu jandarmii.

Profetia Patriarhului Daniel catre Guvern. Totul de la Sfantul Dumitru cel Nou

Marti, la predica tinuta in fata a catorva sute de credinciosi prezenti la Catedrala Patriarhala, de sarbatoarea Sfantului Dimitrie Cel nou, Patriarhul Daniel a spus ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit. El le-a vorbit credinciosilor si despre minunile Sfantului Dimitrie cel Nou. Profetia Patriarhului Daniel catre Guvern in predica de marti, Patriarhul Daniel a spus .

FOTO A inceput pelerinajul la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou. in ce conditii se pot ruga credinciosii la Sfintele Moaste

Moastele Sfantului Dimitrie cel Nou au fost scoase, duminica dimineata, in procesiune si asezate in baldachinul de langa Catedrala Patriarhala din Capitala. Procesiunea are loc in contextul in care Bucurestiul este pe primul loc ca numar zilnic de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

Cine este Sfantul Dimitrie cel Nou sau Basarabov si de ce este considerat Ocrotitorul Bucurestilor

Sfantul Dimitrie cel Noua trait in vremea imparatilorromano-bulgari si era din satulBasarabov. La inceput a fost pastor, apoi monah la manastirea care era inauntrul pesterii. Se zice.

Ultima zi de pelerinaj de Sf. Dimitrie Cel Nou. Personalitati politice la slujba de la Patriarhie

Este ultima zi de pelerinaj in Capitala. Pana acum, 30. 000 de credinciosi au trecut pe la racla Sf. Dimitrie Cel Nou pentru a se ruga. Slujba este oficiata astazi de Patriarhul Daniel, iar pana la aceasta ora nu au fost incidente la Patriarhie.

Reguli incalcate in dealul Mitropoliei. Noul prefect al Capitalei, inspectie la pelerinajul Sf. Dimitrie cel Nou

Pelerinajul de pe dealul Mitropoliei are loc in conditii speciale anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus. Circa o mie de persoane se mai afla constant la coada, iar timpul de asteptare e de circa o.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )