Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudor Ciuhodaru: Solutia pentru a depista coronavirus este la un avion distanta

Antena3 Antena3,
Tudor Ciuhodaru: Solutia pentru a depista coronavirus este la un avion distanta

Tudor Ciuhodaru promoveaza solutia gasita de SUA, testul pentru depistarea rapida a coronavirusului. Medicul si europarlamentarul PSD solicita Guvernului sa mobilizeze ambasadele pentru a aduce in Romania un numar semnificativ de teste si astfel sa inceapa testarea pe scara larga a populatiei. continuă pe Antena3

Tudor Ciuhodaru: Trebuie sa trecem la testarea larga a populatiei. Testele rapide pot face diferenta

Europarlamentarul si medicul Tudor Ciuhodaru indeamna autoritatile sa traca la planul B si anume testarea rapida, care poate face diferenta.

Premierul Orban si ministrii, testati negativ pentru noul coronavirus. Guvernul revine la Palatul Victoria

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca premierul Ludovic Orban, dar si alti membri ai Guvernului au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, care a aratat ca niciunul dintre ei nu este.

Al treilea mort de coronavirus este o persoana foarte cunoscuta in Piatra Neamt. Ce functie ocupa

Ieri seara s-a inregistrat al treilea deces pe teritoriul Romaniei al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19). Este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani care a fost internat in Spitalul Judetean Piatra Neamt. Al treilea mort de coronavirus este o persoana foarte cunoscuta in Piatra Neamt A fost confirmat pozitiv .

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Toti europenii vor fi testati pentru noul coronavirus la intrarea in Coreea de Sud

Toti europenii ce intra in Coreea de Sud vor fi testati pentru noul coronavirus, au anuntat autoritatile de la Seul care au confirmat, pana in acest moment, doar 64 de cazuri la nivel national, dintre care o.

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

CORONAVIRUS |Rata mare de vindecare din Timisoara s-ar datora folosirii a doua medicamente antivirale. Purtator de cuvant: M-au sunat si din Elvetia sa le spun numele. Nu pot. Nu am dat inca la nimeni, nu am aprobarea spitalului

EXCLUSIV ONLINE Doua antivirale folosite in cazul pacientilor care s-au prezentat la Spitalul Victor Babes din Timisoara ar putea fi solutia pentru simptomele pacientilor cu Covid-19, dar din pacate, in.

Mare atentie! Coronavirus este contagios cu 2 zile inainte de aparitia primelor semne ale bolii

Persoanele infectate cu coronavirus pot transmite infectia mai departe, chiar daca nu manifesta simptome specifice bolii.

Ce trebuie sa faca un angajator pentru a beneficia de acoperirea somajului tehnic pentru angajati. Care este procedura

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza deopotriva angajatii si angajatorii. Ramase fara activitate, tot mai multe firme cauta masuri pentru a putea face fata dezechilibrului economic in aceasta perioada. Pentru multi dintre angajatorii care si-au trimis acasa salariatii, somajul tehnic reprezinta o varianta. Dar, ajung banii pentru toata lumea? Cum poti beneficia de somaj .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )