Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tudorel Toader va prezenta proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei. Despre ce modificari este vorba

B1 B1,
Tudorel Toader va prezenta proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei. Despre ce modificari este vorba

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa prezinte vineri premierului proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei, relateaza News. ro. Ulterior, proiectul va fi trimis Consiliului Superior al. continuă pe B1

Tudorel Toader va prezenta proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei. Despre ce MODIFICARI este vorba

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa prezinte vineri premierului proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei, relateaza News. ro. Ulterior, proiectul va fi trimis Consiliului Superior al.

Tudorel Toader prezinta astazi premierului Dancila proiectul de modificare a OUG 7

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii va prezenta vineri premierului Viorica Dancila proiectul de modificare a OUG 7, prin care Guvernul a adus, in sedinta din 19 februarie, mai multe si controversate modificari legilor Justitiei.

Iordache il critica pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente pe OUG 7

Protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii, declara la RFI deputatul PSD Florin Iordache. El crede ca premierul Viorica Dancila a procedat corect cand a lansat un dialog cu magistratii si considera ca a fost o greseala ca Ministerul Justitiei nu a avut consultari mai ample cu acestia inaintea adoptarii OUG 7.

Iordache, critici la adresa lui Tudorel Toader: A gresit. Trebuie consultari mai transparente pe OUG 7

Protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii, declara la RFI deputatul PSD Florin Iordache. El crede ca premierul Viorica Dancila a procedat.

INTALNIRE TUDOREL TOADER - SECTIA DE PROCURORI A CSM: Ordonanta de modificare a Oug 7 va avea cinci puncte

ACTUALIZARE Presedinta CSM, Lia Savonea, a anuntat, astazi, ca, prin noul proiect de ordonanta de urgenta trimis de ministrul Justitiei, se abroga textele din OUG 7 privind delegarile in functii si conditia bunei reputatii. ---- Vicepresedintele CSM, Nicolae Solomon, a anuntat ca membrii Sectiei pentru procurori a Consiliului au avut, astazi, o intalnire cu ministrul Justitiei, in cadrul careia Tudorel Toader le-a comunicat ca ordonanta de modificare a OUG 7 va avea cinci puncte.

Florin Iordache spune ca Tudorel Toader a gresit ca nu s-a consultat cu magistratii naintea adoptarii OUG 7

Fostul ministru Florin Iordache, seful comisiei parlamentare care a modificat legile Justitiei, il invinovateste pe Tudorel Toader ca nu a discutat cu reprezentantii magistratilor inainte de adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica din nou legile justitiei, spunand ca a fost o greseala a Ministerului Justitiei, iar premierul Viorica Dancila a detensionat luni situatia, initiind un dialog cu asociatii ale magistratilor. Iordache a mai sustinut, la RFI, ca judecatorii si procurorii nu mai au acum motive de nemultumire si ca protestul acestora ii prejudiciaza pe cetateni.

intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

Intalnire de ultima ora intre premierul Romaniei Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader pe tema ordonantei 7 care modifica legile justitiei, informeaza B1 TV. Astfel vineri, Toader va.

Tudorel Toader, REPLICA pentru Florin Iordache: Daca sunt critici din PSD la OUG 7, nu au decat sa initieze proceduri de modificare. Ca sa te duci la TV e frumos, dai bine pe ecran (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce a fost criticat de deputatul PSD Florin Iordache pentru ca nu a convocat consultari cu magistratii inainte de adoptarea OUG 7, prin care au fost.

Florin Iordache iL ACUZA pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7

Deputatul PSD Florin Iordache este de parere ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a gresit pentru ca nu a chemat magistratii la consultari inainte de adoptarea OUG 7 prin care au fost modificate legile.

Tudorel Toader, sedinta de urgenta cu procurorii din CSM. Sectia pentru Procurori continua demersurile de abrogare sau modificare a OUG 7

Ministrul Tudorel Toader s-a intalnit, vineri, cu procurorii din CSM. intrevederea a avut loc pe tema OUG 7. Tudorel Toader a spus ca este dispus sa renunte la 5 prevederi din ordonanta, printre care cele referitoa.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )