Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader va solicita DNA situatia procurorilor delegati sau detasati

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader va solicita DNA situatia procurorilor delegati sau detasati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca luni va solicita DNA situatia procurorilor detasati sau delegati din institutie si daca au fost respectate conditiile legale. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader ia la puricat DNA. Luni va solicita institutiei situatia procurorilor delegati sau detasati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca, luni dimineata, va solicita de la DNA sa se comunice daca exista delegari si detasari in functie ale procurorilor, precum si situatia exacta a acestora.

Procurorul sef adjunct al DNA: Sunt 20 de delegati, inclusiv pe functii de conducere / Tudorel Toader: Astept un raspuns complet

Procurorul-sef adjunct al DNA, Calin Nistor, a transmis ca sunt 20 de procurori delegati, inclusiv pe functii de conducere si niciunul detasat la DNA, potrivit jurnalistei Sorina Matei, dupa ceministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca va solicita situatia procurorilor detasati sau delegati din institutie si daca au fost respectate conditiile legale. in urma precizarilor lui Nistor, Toader a spus ca inca asteapta raspunsul complet.

Tudorel Toader: Luni dimineata, voi solicita de la DNA sa ne comunice daca exista delegari si detasari in functie, precum si situatia exacta a acestora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca, luni dimineata, va solicita de la DNA sa se comunice daca exista delegari si detasari in functie ale procurorilor, precum si situatia exacta a acestora.

Tudorel Toader, reactie dupa declaratiile procurorului Calin Nistor: in DNA nu exista procurori detasati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca, luni dimineata, va solicita de la DNA sa se comunice daca exista delegari si detasari in functie ale procurorilor, precum si situatia exacta a.

Tudorel Toader, solicitare de ULTIMA ORA, dupa dezvaluirile de pe B1 TV: Ce trebuie sa faca procurorii DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata dimineata ca luni va cere Directiei Nationale Anticoruptie sa il informeze daca exista delegari si detasari in functie si situatia exacta a.

Revolta printre procurori, dupa ultimele declaratii ale lui Tudorel Toader: Se cere demisia ministrului Justitiei

Recentele declaratii ale ministrului Justitiei Tudorel Toader starnesc revolta procurorilor. Unii dintre ei cer chiar demisia ministrului, dupa ce acesta a anuntat epurari la DNA, i-a indemnat pe condamnatii.

Tudorel Toader: Voi arata cum s-aufacut numirile procurorilor de rang nalt din 2004 pna n prezent, sa faceti comparatie cu procedura din prezent

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca, probabil in cursul zilei de miercuri, va fi publicata procedura prin care s-au efectuat numirile procurorilor de rang inalt din 2004 si pana in prezent, pentru a se putea face o comparatie cu procedura derulata in acest moment, transmite Mediafax.

Moment inedit in direct: Tudorel Toader i-a trimis un mesaj Sorinei Matei cu o intrebare pentru adjunctul DNA (VIDEO)

Interviul acordat de Calin Nistor, procuror-sef adjunct al DNA, pentru B1TV a trezit interesul ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a trimis in direct o intrebare prin SMS moderatoarei Sorina Matei in.

Sorina Matei il contrazice pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul a anuntat EPURARI masive la DNA: Legea stabileste FIX pe INVERS decat spuneti dumneavoastra!

Jurnalista Sorina Matei il contrazice pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a anuntat ca procurorii care au venit in DNA fara a avea suficienta vechime si experienta, vor fi trimisi inapoi la.

Tudorel Toader o lauda pe procuroarea care l ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti: Un exemplu de om integru si profesionist / Despre evaluarea lui Augustin Lazar: Este continua. Vom trage linia la momentul potrivit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca procurorul Elena Iordache, care il ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, este un exemplu de om integru si profesionist.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )