Libnet.ro
UNICEF

14:45

Turcan: Peste 40 de amendamente, depuse la legea privind alegerea primarilor in doua tururi Guvernul le va accepta pe cele care aduc un plus (VIDEO)

B1 B1,
Turcan: Peste 40 de amendamente, depuse la legea privind alegerea primarilor in doua tururi Guvernul le va accepta pe cele care aduc un plus (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca au fost depuse peste 40 de amendamente la legea privind alegerea primarilor in doua tururi, pentru care Guvernul PNL urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Au fost depuse peste 40 de amendamente la legea privind alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca au fost depuse peste 40 de amendamente la legea privind alegerea primarilor in doua tururi, iar Guvernul va discuta si accepta unele dintre ele, cele care aduc un plus.

USR vrea modificari ale proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea, printre care eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva.

Iohannis, despre OUG privind alegerea sefilor de CJ: Guvernul procedeaza corect. PSD a fost cel care a schimbat regula

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ordonanta de urgenta a Guvernului privind alegerea sefilor de CJ prin votul consilierilor judeteni e binevenita, fiind necesara modificarea legislatiei.

OUG privind alegerea presedintilor de CJ, pusa in dezbatere publica

OUG privind alegerea presedintilor de CJ in mod indirect, dintre consilierii judeteni si prin votul acestora a fost pusa in dezbatere publica, unul dintre argumentele Guvernului fiind ca reglementarea in vigoare, privind alegerea in mod direct, reprezinta manifestarea partizana a intereselor particulare a presedintilor de CJ aflati in functie.

Legea privind comercializarea produselor romanesti, contestata la Comisia Europeana. Discutiile continua de cativa ani

Legea privind comercializarea produselor romanesti, Legea nr. 1502016, despre care producatorii autohtoni spun ca nu s-a aplicat niciodata, iar reprezentantii supermarketurilor ca este imposibil de aplicat, a adus, totusi, o schimbare in piata de retail pe segmentul de produse alimentare. A creat apetitul pentru produsele romanesti. Marile retele s-au temut de o revolta puternica din partea producatorilor, dupa modelul Frantei, a spus Nini Sapunaru, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in emisiunea Agro Jurnal de la Digi24. Astfel, au aparut spatiile destinate exclusiv produselor romanesti si s-a redus timpul de plata a produselor de catre comercianti, potrivit fermierinromania. ro.

Ultimele ore de negocieri inaintea sesiunii extraordinare. Parlamentarii vor vota legea privind eliminarea pensiilor speciale

Sunt ultimele ore de negocieri intre partide inainte de sesiunea extraordinara convocata de PSD. Parlamentarii au fost chemati din vacanta sa voteze legea privind eliminarea pensiilor speciale.

Guvernul ar putea adopta astazi OUG privind alegerea sefilor de CJ de catre majoritatea consilierilor si nu prin votul cetatenilor

Guvernul discuta, in sedinta de marti, o ordonanta de urgenta prin care presedintii de consilii judetene sa fie alesi de majoritatea consilierilor si nu prin votul cetatenilor, asa cum prevede legea in vigoare, au declarat surse guvernamentale.

Orban: Astazi aprobam forma finala a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, la inceputul sedintei de guvern, ca va fi aprobata forma finala a proiectului de lege referitor la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Executivul isi angajeaza raspunderea in Parlament miercuri.

Guvernul va adopta forma finala a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la inceputul sedintei de guvern, ca va fi aprobata forma finala a proiectului de lege referitor la alegerea primarilor in doua tururi. Astazi vom aproba forma fin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )