Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campioanelor: Bianca Andreescu, eliminata dupa un abandon in meciul cu Karolina Pliskova

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Bianca Andreescu, eliminata dupa un abandon in meciul cu Karolina Pliskova

Cu genunchiul stang bandajat de la primele game-uri si cu mari probleme in deplasare, Bianca Andreescu a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Karolina Pliskova, scor 6-3. in urma acestui forfait, Andreescu a fost eliminata de la Turneul Campioanelor asta in cazul in care va mai putea fi pe teren contra Elinei Svitolina in ultimul meci al Grupei Violet). Halep vs Pliskova va stabili a doua calificata in semifinale. continuă pe Hotnews

Andreescu, final de drum la Turneul Campioanelor: Bianca a abandonat in meciul cu Pliskova. Ce s-a intamplat

Bianca Andreescu 5 WTA) a venit la Shenzhen, fiind cotata cu prima sansa la castigarea trofeului de catre casele de pariuri. in China insa, canadianca a cedat fizic.

Bianca Andreescu abandoneaza din cauza unei accidentari la Turneul Campioanelor

Pentru jucatoarea Bianca Andreescu Turneul Campioanelor merge din rau in mai rau.

DigiSport: Bianca Andreescu, criticata dupa esecul cu Simona Halep: Ar trebui sa mai dea jos 2-3 kilograme

Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Bianca Andreescu, careia ii recomanda sa mai slabeasca, pentru a nu mai avea probleme medicale, la varsta ei. Pe de alta parte, jurnalistul a vorbit si despre momentul culminant al partidei pe care Simona Halep a castigat-o la Turneul Campioanelor.

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Simona Halep joaca, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial o intalneste pe Elina Svitolina, dupa ce in prima partida din China a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona spera ca meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o .

Accidentare grava la Turneul Campioanelor. A fost nevoita sa abandoneze, dupa ce a castigat primul meci

Dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor, Simona Halep a primit o veste buna din partea organizatorilor. Principala favorita la castigarea turneului, japoneza Naomi Osaka, s-a retras dupa primul meci, in urma unei accidentari la umarul drept. Locul ei in competitie a fost luat de olandeza Kiki Bertens. Naomi .

Nu degeaba i-a cedat genunchiul. Bianca Andreescu a intrat in vizorul lui CTP. Adevaratul motiv pentru care a parasit Turneul Campioanelor

Dupa ce a comentat prestatia Simonei Halep din meciul cu Elina Svitolina, Cristian Tudor Popescu a luat-o la rost pe Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana a abandonat Turneul Campioanelor din cauza unei accidentari. CTP: Bianca Andreescu are 2, 3 kilograme in plus Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor, dupa ce s-a .

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Bianca Andreescu, dialog cu antrenorul inainte de abandona la Turneul Campionilor: Nu vreau sa ma opresc. Daca era impotriva Simonei, atunci da

Bianca Andreescu si-a incheiat miercuri sezonul extraordinat care a adus-o din afara topului 100 in primele 8 sportive ale lumii dupa ce abandonat la finalul primului set pierdut cu Karolina Pliskova la Turneul.

Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E uimitor ce a facut Cum a caracterizat meciul lor de la Turneul Campioanelor

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a prefatat intalnirea cu Bianca Andreescu, primul meci din cadrul Grupei Violet de la Turneul Campioanelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )