Libnet.ro
UNICEF

19:00

Turneul Campioanelor: Kristina Mladenovic si Timea Babos si-au aparat titlul in proba de dublu

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Kristina Mladenovic si Timea Babos si-au aparat titlul in proba de dublu

Perechea formata din Timea Babos Ungaria, 6 WTA in clasamentul de dublu) si Kristina Mladenovic Franta, 5 WTA - dublu) a castigat proba de dublu a Turneului Campioanelor. Cele doua au reusit aceasta performanta si anul trecut. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Perechea Kristina MladenovicTimea Babos s-a impus in proba de dublu

Perechea franco-ungara Kristina Mladenovic-Timea Babos a castigat proba de dublu a Turneului Campioa.

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor: Nu am incetat sa sper!

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata in meciul decisiv din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova, care s-a impus in trei seturi. Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor de Pliskova Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Romanca a fost invinsa in .

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Elina Svitolina bate tot la Turneul Campioanelor. Ramane in cursa pentru marele premiu

Jucatoarea Elina Svitolina a obtinut, vineri, a treia victorie consecutiva la Turneul Campioanelor gazduit de Shenzhen, China.

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova pentru semifinale la Turneul Campioanelor

De la 15:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova, ultimul din faza grupelor la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, pierdere uriasa. Cati bani va primi pentru participarea la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor. Campioana de la Wimbledon a reusit o singura victorie, in meciul de debut cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Organizatorii competitiei au pus la bataie premii uriase, dar Simona s-a ales doar cu 610. 000 de dolari in urma parcursului din China.

Simona Halep, despre eliminarea de la Turneul Campioanelor si lectia invatata in 2019: Trebuie sa fiu mai consistenta in pregatire

Simona Halep a tras concluziile dupa eliminarea de la Turneul campioanelor, declarand ca este mandra de modul in care s-a descurat in cele trei meciuri, in ciuda faptului ca nu s-a pregatit suficient. Romanca a precizat ca cea mai buna lectie pe care a invatat-o in acest an este ca trebuie sa fie mai consistenta in pregatire.

Simona Halep, invinsa de Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu romanca in setul decisiv VIDEO

Simona Halep Karolina Pliskova este ultimul duel din grupa violet la Turneul Campioanelor. Partida se joaca vineri, 1 noiembrie, de la ora 14:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si live stream online. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de .

Gheorghe Hagi, despre sansele Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Care crede ca sunt avantajele romancei

Dupa o victorie si o infrangere la Turneul Campioanelor Simona Halepparticipa laTurneul Campioanelor, acolo unde urmeaza sa dispute partida din sferturile de finala.

TURNEUL CAMPIOANELOR. Si Kiki Bertens se retrage din competitie

O noua retragere de la turneul Campioanelor. Kiki Bertens a abandonat, joi, dupa ce a pierdut primul set impotriva Belindei Bencic. Bertens a acuzat stari de ameteala din cauza oboselii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )