Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep, pierdere uriasa. Cati bani va primi pentru participarea la Turneul Campioanelor

Playtech Playtech,
Simona Halep, pierdere uriasa. Cati bani va primi pentru participarea la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor. Campioana de la Wimbledon a reusit o singura victorie, in meciul de debut cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Organizatorii competitiei au pus la bataie premii uriase, dar Simona s-a ales doar cu 610. 000 de dolari in urma parcursului din China. continuă pe Playtech

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte .

Cati bani va primi Anna Lesko pensie alimentara. Ce se va intampla cu baietelul, dupa despartirea de DJ Vinnie

Dupa apropae opt ani de relatie, unul din cele mai discrete cupluri din indsutria de entertainment din Romania, format din Anna Lesko si DJ Vinnie a ales sa se destrame. Este una din cele mai surprinzatoare despartiri de pe scena mondena romaneasca. Anna Lesko a deci sa divorteze de sotul sau, DJ Vinnie, dupa ce .

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Gigi Becali l-a ajutat cu o suma uriasa pe Leo Iorga. Cati bani i-a dat patronul FCSB pentru operatie

Gigi Becali l-a ajutat cu o suma uriasa de bani pe Leo Iorga, in anul 2014, cand artistul a fost diagnosticat cu o boala crunta si a fost supus unei interventii chirurgicale pentru eliminarea unei tumori. Gestul latifundiarului din Pipera s-a aflat la scurt timp dupa moartea solistului trupei Compact. Gigi Becali i-a dat bani .

Cati bani lua Dana Budeanu de la PRO TV. Totul a fost facut public, dupa 4 ani de colaborare

PRO TV a incheiat colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, care sustinea rubrica de fashion in cadrul emisiunii de zi Vorbeste Lumea, dupa ce a luat in derizoriu, pe internet, initiativa Daruieste Viata. Cati bani lua designerul pentru munca sa din cadrul trustului? Cati bani lua Dana Budeanu de la PRO TV pentru rubrica .

Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Duelul Simona Halep Karolina Pliskova, vineri. Constanteanca este devastata inainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a intamplat? UPDATE: Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, dupa un meci cu multe rasturnari de situatie. Romanca a .

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

Cum este facuta Simona Halep cetatean de onoare pe banda rulanta. Argumentul primarului din Calarasi: Stramosii ei au trecut prin oras

Putem considera ca Simona Halep este o personalitate marcanta care prin tot ceea ce face contribuie din plin la imaginea pozitiva pe care Clujul o oare in acest moment pe plan national, dar si international se arata intr-una dintre recomandarile pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al Clujului sportivei Simona Halep.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )