Libnet.ro
UNICEF

23:00

Turneul Campioanelor: Liderul mondial s-a calificat in semifinale. Kvitova, eliminata

România Liberă România Liberă,
Turneul Campioanelor: Liderul mondial s-a calificat in semifinale. Kvitova, eliminata

Ashleigh Barty, locul I WTA, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-. continuă pe România Liberă

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty o invinge fara probleme pe Petra Kvitova si face pasul spre semifinale

Ashleigh Barty liderul mondial) a facut pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor dupa ce a trecut, fara mai batai de cap, de Petra Kvitova. Cehoaica a comis multe erori, a fost neinspirata, iar victoria lui Barty a fost una pe deplin meritata, scor 6-4, 6-2.

Turneul Campioanelor: Belinda Bencic, victorie cu Petra Kvitova - Toate jucatoarele au sanse de a ajunge in semifinale

Belinda Bencic a inregistrat prima victorie la actuala editie a Turneului Campioanelor, succes care a venit in fata Petrei Kvitova, scor 6-3, 1-6, 6-4 meciul a durat o ora si 47 de minute). in urma rezultatelor consemnate marti in Grupa Rosie, toate cele patru jucatoare pastreaza sanse de a ajunge in semifinale.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

Turneul Campioanelor: Rezerva Kiki Bertens a invins-o pe Ashleigh Barty, liderul mondial

Prezenta la Shenzhen din postura de rezerva, Kiki Bertens inlocuitoarea lui Naomi Osaka) a reusit sa debuteze cu o victorie la Turneul Campioanelor, olandeza producand surpriza impotriva lui Ashleigh Barty, liderul la zi al clasamentului WTA 3-6, 6-3, 6-4).

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens a abandonat dupa un set - Belinda Bencic este in semifinale

Kiki Bertens a acuzat stari de oboseala ameteala) si a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Belinda Bencic, scor 7-5. in urma acestui forfait, Bencic face pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. A mai ramas un singur loc vacant, iar pentru el se vor lupta Simona Halep si Karolina Pliskova.

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Turneul Campioanelor: Bianca Andreescu, eliminata dupa un abandon in meciul cu Karolina Pliskova

Cu genunchiul stang bandajat de la primele game-uri si cu mari probleme in deplasare, Bianca Andreescu a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Karolina Pliskova, scor 6-3. in urma acestui forfait, Andreescu a fost eliminata de la Turneul Campioanelor asta in cazul in care va mai putea fi pe teren contra Elinei Svitolina in ultimul meci al Grupei Violet). Halep vs Pliskova va stabili a doua calificata in semifinale.

Ashleigh Barty, prima semifinalista la Turneul Campioanelor

Lidera mondiala Ashleigh Barty a obtinut, joi, a doua victorie la Turneul Campionelor si s-a calificat in semifinaleel programate sambata.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )