Libnet.ro
UNICEF

13:16

TVR, program special dedicat alegerilor prezidentiale din SUA

Adevărul Adevărul,
TVR, program special dedicat alegerilor prezidentiale din SUA

In noaptea de 3 spre 4 noiembrie, TVR 1 va difuza o editie speciala maraton dedicata alegerilor prezidentiale din SUA, realizata de Ioana Dumitrescu. Cum se alege un presedinte pentru America vom afla din relatarile si corespondentele directe ale trimisului special TVR in SUA, reporterul Ramona Avramescu. continuă pe Adevărul

Donald Trump vs. Joe Biden. Cele 6 state care vor decide soarta alegerilor prezidentiale din SUA

La fel ca in urma cu 4 ani, victoria candidatilor se poate transa in swing states, statele cu un numar mare de electori, unde batalia candidatilor este, de regula, destul de apropiata, deci fara.

ANALIZA Trump sau Biden? Efectul prin ricoseu asupra Romaniei al rezultatului alegerilor prezidentiale din SUA

Indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, relatiile Romaniei cu Casa Alba nu vor fi direct afectate, insa viitorul presedinte american va trasa linia generala a colaborarii cu alte organisme, ca NATO si UE, acolo unde viziunile difera radical si unde Romania este, de asemenea, membru.

DAN DUNGACIU: Rusia nu s-a implicat in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova pentru ca nu a dorit

Federatia Rusa nu s-a implicat major in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, pentru ca nu a dorit, o dovada in acest sens fiind si prezenta scazuta la vot in diaspora din Rusia, apreciaza analistul de politica externa Dan Dungaciu, potrivit Agerpres.

OSCE: Nu au existat fraude majore in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Misiunea OSCE la Chisinau anunta ca nu au existat fraude majore in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. OSCE nu a constatat fraudarea alegerilor din Republica.

Cine este Maia Sandu, castigatoare a primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Maia Sandu, candidata Partidului Actiune si Solidaritate, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cele finale avand loc pe data de 15 noiembrie. Maia Sandu,.

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

Maia Sandu a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Moldova

Dupa numararea a peste 99% dintre voturile exprimate la alegerile prezidentiale de duminica de alega.

Cine este favorit sa castige alegerile prezidentiale din SUA si ce cota are la pariuri

Mai sunt doar cateva zile pana la momentul in care procesul electoral din Statele Unite ale Americii ajunge la final si va fi decis astfel numele Presedintelui SUA din urmatorii 4 ani. Donald Trump se lupta pentru un nou mandat cu Joe Biden, iar acesta din urma pare sa fie favorit in sondajele aparute in mass-media. in plina criza sanitara, Donald Trump se confrunta cu mai multe probleme de imagine, dar personalitatea sa controversata nu l-a impiedicat in 2016 sa devina Presedinte, chiar daca si atunci era considerat cu sansa a doua.

Pragul de validare a alegerilor prezidentiale din R. Moldova a fost atins

Pragul de validare a alegerilor prezidentiale in Republica Moldova a fost atins. Pana aproape de ora 16. 00, au votat 942 de mii de alegatori sau 33,3% din numarul celor inscrisi in listele electorale, transmite IPN.

Ludovic Orban: Transmit un mesaj de incredere ca Maia Sandu este candidatul la presedintie care poate sa garanteze o RepublicaMoldova care se va duce mai ferm pe traiectoria europeana

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o luni pe Maia Sandu, care a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, impunandu-se in fata presedintelui in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )