Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ultima campioana de la Australian Open, operata la Melbourne - Verdictul medicilor

Hotnews Hotnews,
 Ultima campioana de la Australian Open, operata la Melbourne - Verdictul medicilor

Sofia Kenin nu si-a putut apara trofeul cucerit in 2020 la Australian Open, jucatoarea din SUA fiind invinsa in turul al doilea de Kaia Kanepi. Simtindu-se din ce in ce mai rau, Sofia a ajuns la spital pentru investigatii, iar pana la urma a fost operata. continuă pe Hotnews

Anuntul Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor

Smona Halep vine cu un anunt dupa victoria de la Australian Open. Ce le-a impartasit celebra sportiva fanilor imediat dupa ce a trecut mai departe in sferturile compatitiei? Vestea Simonei Halep pentru fani dupa victoria de la Australian Open Campioana noastra e in sferturi la Melbourne, iar mesajul din cadrul interviului dupa meciul contra Iga .

Ion Tiriac, umilit dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open. in ce hal a fost jignit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Australian Open. A pierdut 3-6, 3-6 in fata Serenei Williams. Sotul jucatoarei din SUA a comentat verdictul duelului, aducandu-l in discutie pe Ion Tiriac. Sotul Serenei Williams, atac la Ion Tiriac dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open in urma cu cateva saptamani, Tiriac .

VIDEO Surpriza mare: Ashleigh Barty, eliminata in sferturi de la Australian Open

Ashleigh Barty, marea favorita la castigarea Australian Open, a parasit turneul de la Melbourne in sferturi.

Cu cine risca sa se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea diminetii

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea sa se dueleze campioana noastra la Australian Open? Cine ar putea sa-i fie rivala in teren in sferturile competitiei mult asteptate? Sferturi Australian Open: cu cine risca sa intre Simona Halep in teren? Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in sferturi la Australian Open, iar .

Final de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Serena Williams pur si simplu a fost mai buna!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open de fosta campioana Serena Williams dupa un meci de doua seturi 6-3, 6-3) intins pe o ora si 21 de minute. Halep n-a facut un meci rau, dar Serena a jucat aproape de perfectiune. Dupa un prim set pierdut la diferenta de un break, Halep a avut 2-0 si 3-1 in setul al doilea, cand insa n-a reusit desprinderea si a cedat apoi cinci jocuri la rand, ceea ce nu se intampla prea des.

Surpriza de proportii la Australian Open. Principala favorita Ashleigh Barty a fost eliminata!

Lidera mondiala si principala favorita la castigarea Australian Open a parasit competitia in faza sferturilor de finala.

Simona Halep in pericol sa piarda locul doi dupa Australian Open

Infrangerea suferita in sferturi la Australian Open poate avea urmari pentru Simona Halep in clasamentul WTA.

Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep dupa ce a fost eliminata in sferturile Australian Open de Serena Williams, a 10-a favorita.

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep-Serena Williams din sferturile de finala ale Australian Open.

Simona Halep a bagat frica in adversari, la Australian Open. Ce spun strainii despre sportiva noastra

Simona Halep a castigat admiratia intregii lumi. Sportiva se bucura de succes pe plan profesional, iar la Australian Open este una dintre cele mai de temut adversare. Ce scrie presa straina despre jucatoarea de tenis? Halep, printre favorite la Australian Open Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai de temut jucatoare de la .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3005 seconds )