Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele bilete la Romania-Ungaria se vand vineri

Online Sport Online Sport,
Ultimele bilete la Romania-Ungaria se vand vineri

Federatia Romana de Fotbal a anuntat in cursul zilei de joi ca ultimele bilete pentru partida cu Ungaria vor fi scoase la vanzare vineri. continuă pe Online Sport

Ultimele bilete la Romania-Ungaria

Federatia Romana de Fotbal a scos, marti, la vanzare ultimele bilete pentru meciul de sambata seara cu Ungaria din preliminariile EURO 2016.

FRF a facut milionul la Romania - Ungaria

Meciul Romania - Ungaria sambata, 11 octombrie, ora 19:00) a adus in conturile FRF aproximativ un milion de euro.

Cele aproximativ 50.000 de bilete scoase la vanzare pentru partida Romania - Ungaria au fost epuizate

Cele aproximativ 50. 000 de tichete scoase la vanzare de organizatori pentru partida Romania - Ungaria au fost vandute, fiind ramase foarte putine bilete in sectoarele mai scumpe. Se mai gasesc momentan doar bilete.

Romania - Ungaria, inca 500 de bilete disponibile online

FRF a scos la vanzare inca 500 de bilete, care vor fi comercializate tot online. Acestea sunt retururi in urma procesului de vanzare a tichetelor pe site-ul biletefrf. ro. La meciul Romania - Ungaria sunt asteptati peste 45. 000 suporteri.

Romania-Ungaria se va juca cu casa inchisa. FRF va incasa o suma uriasa din vanzarea biletelor

Cum era de asteptat, interesul pentru partida Romania-Ungaria, din preliminariile Euro 2016, este foarte ridicat, motiv pentru care cele 50. 000 de bilete scoase la vanzare de organizatori au fost deja epuizate.

Un scotian va arbitra Romania-Ungaria

UEFA a delagat o brigada de arbitri din Scotia pentru a imparti dreptatea la meciul dintre Romania si Ungaria sin preliminariile EURO 2016.

Tensiuni pe primele de la EURO 2016 inainte de Romania - Ungaria

Auspiciile inainte de meciul de sambata, 11 octombrie ora 21:00), dintre Romania si Ungaria din preliminariile EURO 2016 nu sunt dintre cele mai bune. In spatele usilor din ce in ce mai inchise de la FRF se desfasoara un conflict intre Victor Piturca si Razvan Burleanu. Miza? Primele de calificare pentru EURO 2016.

Romania - Ungaria: Pierdere importanta pentru maghiari

Ungaria a pierdut un om de baza in vederea meciului contra Romaniei, de sambata 11 octombrie, din preliminariile EURO 2016.

Cine este arbitrul delegat la Romania - Ungaria: un scotian de 35 de ani, amenintat cu moartea

Mai sunt doua zile pana la meciul Romania - Ungaria, programat sambata, pe Arena Nationala, incepand cu ora 19. Arbitrul principal responsabil de partida este William Collum, un personaj controversat in domeniul sau. Acesta va fi ajutat de asistentii William Conquer si Graham Chambers.

Boloni prefateaza o remiza la Romania - Ungaria. Cel mai bun rezultat

Fostul selectioner al tricolorilor Ladislau Boloni declara ca sunt sanse mari ca meciul Romania - Ungaria, din preliminariile Euro 2016, sa se termine la egalitate. El considera ca Piturca nu are jucatori care sa poata profita de greselile maghiarilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )