Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimul semn de viata al Cristinei Topescu, pe WhatsApp. Cand a fost ultima oara vazuta online prezentatoarea TV

Antena3 Antena3,
Ultimul semn de viata al Cristinei Topescu, pe WhatsApp. Cand a fost ultima oara vazuta online prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit fara ca cineva sa stie ce s-a intamplat cu ea in ultimele trei saptaman. Prezentatoarea de televiziune nu a mai fost activa pe WhatsApp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineata. continuă pe Antena3

Iuliana Marciuc a rabufnit, dupa moartea Cristinei Topescu. Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Pe langa Mircea Badea, care a povestit ce bine i-a adus in viata Cristina Topescu, si Iuliana Marciuc a comentat trecerea in nefiinta a jurnalistei, numita blanda si buna de toti cei care au cunoscut-o. Sotia lui Adrian Enache a rabufnit dupa moartea fiicei lui Cristian Topescu. Iuliana Marciuc a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu .

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

Iuliana Marciuc, prima reactie dupa moartea Cristinei Topescu: Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Iuliana Marciuc a reactionat dur, dupa ce a aflat ca fosta sa colega de breasla Cristina Topescu a decedat.

Trupul Cristinei Topescu va fi incinerat: ce se va intampla cu cenusa jurnalistei

Familia Cristinei Topescu, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, a decis ca trupul neinsufletit al prezentatoarei de televiziune sa fie incinerat miercuri, 15 ianuarie.

Noi detalii in cazul mortii Cristinei Topescu. Medici de la ambulanta: Era de nerecunoscut!

Noi detalii ies la iveala in cazul mortii Cristinei Topescu. Decesul a fost constatat duminica seara, de un echipaj de la ambulanta. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era insa greu de recunoscut.

Reactii dupa moartea Cristinei Topescu: Ma intreb unde au fost toti acesti prieteni care apar acum

Vestea mortii Cristinei Topescu a provocat reactii imediate in mediul online si la televiziunile in care multi dintre jurnalisti si oamenii de media o cunosteau.

Adriana Bahmuteanu face dezvaluiri tulburatoare despre ultimul an de viata al Cristinei Topescu: Suferea de o depresie cumplita si refuza orice contact cu apropiatii; voia sa fie lasata in pace!

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie, iar in ultimul an a stat mai mult singura, refuzand orice contact cu apropiatii.

Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Jurnalista Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, dupa ce nu a mai fost vazuta de aproape trei saptamani. Echipajul de la salvare care a intrat in casa a gasit-o fara viata. Ce au gasit reporterii in fata locuintei sale? Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu? Cristina Topescu avea 59 de ani.

Ultimul mesaj al Cristinei Topescu. Ce a transmis prezentatoarea TV a doua zi de Craciun

Cristina Topescu a murit. Ultimul mesaj postat de regretata jurnalista pe pagina sa de socializare dateaza din 26 decembrie 2019, ora 21. in a doua zi de Craciun, prezentatoarea TV a transmis un mesaj cu referire directa la Papa Francisc care indeamna oamenii sa iubeasca animalele.

Ce au descoperit medicii in stomacul Cristinei Topescu. Detaliul care poate rasturna ancheta in cazul mortii ei

Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat in jur, chiar daca ultimii ochi care au vazut-o in viata au fost cei ai cainilor ei. A murit parasita si gasita pe 12 ianuarie fara suflare. Medicii legisti i-au ridicat trupul, drept urmare au aparut noi detalii despre ziua si motivul decesului jurnalistei. Ce au descoperit medicii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )