Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una din cele mai grave boli, care pune in pericol femeile insarcinate, va putea fi depistata si TRATATA GRATUIT in Romania

Antena3 Antena3,
Una din cele mai grave boli, care pune in pericol femeile insarcinate, va putea fi depistata si TRATATA GRATUIT in Romania

Trombofilia, o boala de coagulare a sangelui, care pune in pericol mai ales femeile insarcinate, va putea fi depistata si tratata gratuit la stat. La Spitalul Universitar din Capitala va fi infiintat primul. continuă pe Antena3

Danciulescu, daramat dupa una dintre cele mai mari umilinte pe care le-a trait: cum a explicat esecul istoric cu Astra

Dinamo a trait una dintre cele mai mari umilinte din istoria clubului, fiind invinsa cu 6-1 de Astra. A fost pentru prima data din 1958 incoace, cand ros-albii au incasat sase goluri intr-un meci.

Solutia pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Daca va aflati printre posesorii recent lansatului Galaxy Note Edge de la Samsung, un nou mod software pentru acel aparat s-ar putea sa va intereseze. Atat Galaxy Note 4, cat si Galaxy Note Edge, vin cu o particularitate de design care s-ar putea sa va faca sa nu-l auziti atunci cand este vorba de notificari discrete audio emise cand aveti telefonul in buzunar. Este vorba de pozitionarea difuzorului principal pe spatele aparatului, in loc de amplasarea sa pe rama superioara [].

Unul din cele mai controversate vaccinuri - ce recomanda OMS: NU trebuie procedat ca pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda vaccinarea fetelor, cu varsta cuprinsa intre 9 si 13 ani, impotriva HPV human papillomavirus), de doua ori, potrivit noilor norme publicate miercuri, .

Google schimba YouTube dupa cele mai noi tendinte. Cum va arata popularul serviciu pe Android

YouTube, una dintre cele mai importante aplicatii ale celor de la Google, primeste in sfarsit update-ul care aduce, printre altele, si Material Design. Una dintre cele mai importante aspecte ale Android 5. 0 Lollipop estedesign-ul. Material Design al celor de laGoogleeste o schimbare majora fata de cel folosit pana de curand. Dupa ce mai multe aplicatii importante, precum Google Maps sau Google Drive, au avut parte de actualizari importante, este acum randul YouTube sa primeasca un update. Actuala versiune 5. 6 este astfel [].

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

Style Judgement! Cele mai reusite tinute purtate pana acum de Amal Alamuddin

Inainte ca George Clooney sa se indragosteasca iremediabil de ea, era o avocata de succes, dar necunoscuta la nivel public. Pe parcursul unui singur an insa, Amal Alamuddin a reusit sa se transforme intr-una dintre cele mai urmarite personalitati. Mai mult, a ajuns chiar la statutul de style icon!.

5 lucruri pe care nu le stiai despre carnea de curcan

Carnea de curcan este una din cele mai bune optiuni cu privire la alimentatia sanatoasa pe care parintii o pot oferi familiei si copiilor lor. In continuare prezentam a doua parte a unui top al intrebarilor despre.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune televizoare 4K pe care sa le iei la pret redus

Reduceri la eMAG pentru cei 13 ani am vazut la telefoane si tablete, dar sunt si televizoare 4K Ultra HD foarte bune pe care sa le cumperi. Noi le-am ales pe cele mai bune. Televizoarele 4K sunt cele mai cautate in acest moment datorita detaliilor pe care sunt capabile sa le afiseze la o rezolutie ridicata. Samsung, Sony sau LG s-au remarcat foarte bine pe aceasta piata, dar nu sunt singurii producatori de luat in calcul. incep cu un televizor [].

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi

EMAG are reduceri incepand de astazi pentru a aniversa cei 13 ani pe care ii implineste in Romania. Avem lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi acum. Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poti cumpara la pret mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat si la Black Friday 2014. Sunt de la LG, Samsung si Sony. Reducerile difera de la model la model. Iata-le pe cele mai bune cinci [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )