Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cum arata una dintre cele mai circulate strazi din Ploiesti, reabilitata cu 13 milioane de euro. Asfaltul a fost turnat direct peste pamant

Adevărul Adevărul,
Cum arata una dintre cele mai circulate strazi din Ploiesti, reabilitata cu 13 milioane de euro. Asfaltul a fost turnat direct peste pamant

Soseaua de Vest, una dintre cele mai circulate artere rutiere din municipiul Ploiesti, reabilitata cu 13,6 milioane de euro, a inceput sa se degradeze la doar trei ani de la reparatii. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai indragite actrite din Romania a facut avort pe scena

A fost la un pas sa-si piarda viata si a picat de doua ori la actorie. Este vorba despre Tora Vasilescu, actrita care de peste 40 de ani este un simbol in teatru si in film, actrita care a fascinat.

Vacanta cu cortul in mijlocul naturii: Cele mai frumoase si moderne campinguri din Europa

Europa este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. In fiecare an, zeci de milioane de turisti isi petrec vacantele in marile orase europene, atrasi de istoria locurilor, cultura si, nu in ultimul rand, gastronomie. Daca vrei sa ai parte de.

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucuresti organizeaza sambata, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei in urma caruia spera sa poata selecta zeci de persoane ae care sa le angajeze.

Din pacate, incepem DIMINEATA cu o VESTE TRISTA! A MURIT una dintre CELE MAI IUBITE ACTRITE! Toata tara, iN DOLIU!

Una dintre cele mai celebre actrite s-a stins din viata! POZE INTIME CU SMILEY Si GINA PISTOL! AU FACUT-O iN VAZUL TUTUROR! INCREDIBIL CE S-A iNTAMPLAT iN CULISE Este vorba despre Bibi Andersson, una.

Una dintre cele mai IUBITE artiste, anunt TERIFIANTE! Creierul ei este AFECTAT de o BOALA cumplita...(FOTO)

Una dintre cele mai faimoase cantarete ale lumii, Ariana Grande a postat niste fotografii socante pe contul sau de Instagram! LACRIMI PENTRU FLORIN PIERSIC! A iNCETAT iN URMA CU CATEVA ORE! DAN NEGRU A.

Una dintre cele mai IUBITE artiste, anunt TERIFIANT! Creierul ei este AFECTAT de o BOALA cumplita...(FOTO)

Una dintre cele mai faimoase cantarete ale lumii, Ariana Grande a postat niste fotografii socante pe contul sau de Instagram! LACRIMI PENTRU FLORIN PIERSIC! A iNCETAT iN URMA CU CATEVA ORE! DAN NEGRU A.

VIDEO Specie pe cale de disparitie: Una dintre cele patru exemplare de broasca testoasa gigant Yangtze a murit

Posibil singura femela din specia broastelor testoase gigant cu carapace moale Yangtze a murit la o gradina zoologica din China, lasand doar trei supravietuitori ai acestei specii, relateaza BBC.

A murit o testoasa dintre cele mai rare specii din lume. Au mai ramas trei in viata

O specie rara de broasca testoasa a mai facut un pas spre extinctie, dupa ce singura femela cunoscuta a murit intr-o gradina zoologica din China. in viata au mai ramas doar trei membri ai speciei: un mascul in acelasi complex si doua testoase al caror sex nu este cunoscut, in salbaticie in Vietnam.

VIDEO Artroza genunchiului. De ce este mai frecventa la femei decat la barbati? Cum se deosebeste durerea de la artroza de alte dureri? Interviu cu Sorin Tudor, medic specialist ortopedie

Artroza este una dintre cele mai invalidante boli din lume si este ireversibila. Vine cu o durere sacaitoare, care nu te lasa sa-ti traiesti viata de zi cu zi, spune Dr. Sorin Tudor, medic specialist ortopedie, care vorbeste intr-un interviu pentru HotNews. ro despre factorii de risc in artroza si tratamentele recomandate.

TARICEANU: Augustin Lazar a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a criticat Societatea Timisoara care l-a premiat pe Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar spunand despre acesta ca a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti din perioada anilor 80 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )