Libnet.ro
UNICEF

06:30

Una dintre cele mai IUBITE artiste, anunt TERIFIANT! Creierul ei este AFECTAT de o BOALA cumplita...(FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai IUBITE artiste, anunt TERIFIANT! Creierul ei este AFECTAT de o BOALA cumplita...(FOTO)

Una dintre cele mai faimoase cantarete ale lumii, Ariana Grande a postat niste fotografii socante pe contul sau de Instagram! LACRIMI PENTRU FLORIN PIERSIC! A iNCETAT iN URMA CU CATEVA ORE! DAN NEGRU A. continuă pe B1

Una dintre cele mai IUBITE artiste, anunt TERIFIANTE! Creierul ei este AFECTAT de o BOALA cumplita...(FOTO)

Una dintre cele mai faimoase cantarete ale lumii, Ariana Grande a postat niste fotografii socante pe contul sau de Instagram! LACRIMI PENTRU FLORIN PIERSIC! A iNCETAT iN URMA CU CATEVA ORE! DAN NEGRU A.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

O proeminenta voce a radioului a murit dupa o lupta de peste 20 de ani cu o boala

Bob Slade, una dintre cele mai proeminente voci ale radioului american din New York, a murit intr-un spital din Manhattan la varsta de 70 de ani, informeaza The New York Times. Potrivit informatiilor relatate.

Vacanta cu cortul in mijlocul naturii: Cele mai frumoase si moderne campinguri din Europa

Europa este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. In fiecare an, zeci de milioane de turisti isi petrec vacantele in marile orase europene, atrasi de istoria locurilor, cultura si, nu in ultimul rand, gastronomie. Daca vrei sa ai parte de.

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucuresti organizeaza sambata, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei in urma caruia spera sa poata selecta zeci de persoane ae care sa le angajeze.

CE DRAMA! Una dintre cele mai IUBITE artiste a PIERDUT SARCINA! Este FARA CUVINTE ce i-a facut iubitul ei...(FOTO)

Fata Morgana, asa cum este ea cunoscuta pe scena, a trecut prin clipe teribile recent! Aceasta era foarte fericita alaturi de iubitul ei si isi asteptau imjpreuna primul copil. Dar, toata fericirea ei.

Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

In Romania se afla unele dintre cele mai frumoase statiuni balneare, acestea fiind candva cele mai cautate destinatii pentru concediu.

SOC in Romania! Este vorba despre SINUCIDERE! Cornelia Catanga, cuprinsa de O TRISTETE PROFUNDA

Cornelia Catanga, una dintre cele mai cunoscute artiste de muzica lautareasca din Romania, a vorbit despre momentele de cumpana din viata sa. Ea a marturisit ca s-a gandit sa se sinucida, si asta nu doar o .

De ce ar fi legumele si zarzavaturile crescute in Buzau cele mai gustoase din Romania. Ca sa nu recurgem la tratament cu hormoni, folosim bondari

Se apropie sarbatorile Pascale iar goana gospodinelor dupa verdeturi si legume este in toi. Bazinul legumicol Buzau este una dintre sursele importante de marfa proaspata pentru pietele din sud-estul tarii, traditia in gradinarit a buzoienilor fiind foarte veche. Se spune ca rosiile, castravetii sau verdeturile de aici sunt mai gustoase decat produsele din import, dar si din alte zone ale tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )