Libnet.ro
UNICEF

17:00

Unde sunt primele corturi pentru refugiati din Romania

România Liberă România Liberă,
Unde sunt primele corturi pentru refugiati din Romania

Primele corturi pentru refugiati din Romania au fost amplasate in judetul Timis, in localitatea Lunga, aproape de granita cu Serbia. continuă pe România Liberă

Directorul Oficiului pentru Refugiati din Germania a demisionat

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat, potrivit unui anunt facut joi de ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, in conditiile in care statul se.

Bani pentru refugiati, din tenis: Cine va dona cate 70 euro la fiecare AS reusit pana la finalul anului

Dupa ce fotbalistii au fost printre primii sportivi care au donat bani pentru refugiatii sirieni, noi sume vor fi stranse din lumea tenisului. Andy Murray are un sistem inedit prin care doreste sa doneze bani.

REPORTAJ Vecin cu o tabara pentru refugiati din Romania, Sorin isi aduna linistit cocenii de porumb: Trebuie sa fie si ei cazati undeva

Autoritatile romane au construit in judetul Timis doua tabere de refugiati pentru eventualitatea in care imigrantii includ in traseul lor si Romania. Localnicii din Lunga, localitate in care a fost instalata prima tabara pentru refugiati sunt imuni la mobilizarea de forte din satul lor, spunand ca nu au nicio problema in gazduirea imigrantilor.

VIDEO Romania se pregateste sa primeasca refugiati. Au fost amplasate primele corturi in judetul Timis

Autoritatile romane au instalat 50 de corturi de armata pentru refugiati in localitatea Lunga, judetul Timis, in apropiere de granita cu Serbia.

VIDEO Romania se pregateste sa primeasca refugiati. Au fost amplasate primele corturi in tabere improvizate in judetul Timis

Autoritatile romane au instalat 50 de corturi de armata pentru refugiati in localitatea Lunga, judetul Timis, in apropiere de granita cu Serbia, dar si in localitatea de frontiera Stamora-Moravita.

Tabere pentru refugiati langa granita cu Serbia

O tabara temporara pentru refugiati a fost amplasata in apropierea localitatii Lunga, iar o alta urmeaza sa fie amplasata in zona Stamora Moravita, in cadrul unui exercitiu care testeaza capacitatea Romaniei de reactie in cazul primirii unui aflux de refugiati.

O tabara temporara pentru refugiati a fost amplasata in Timis

O tabara temporara pentru refugiati a fost amplasata in apropierea localitatii Lunga, iar o alta urmeaza sa fie amplasata in zona Stamora Moravita, in judetul Timis, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania a demisionat: Plecarea acestuia, in contextul valului de imigranti care au patruns pe teritoriul acestei tari

Ministrul german de Externe, Thomas de Maiziere, a anuntat, joi, ca directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat. Demisia lui Schmidt vin in contextul in.

Criza refugiatilor. Directorul Oficiului pentru Imigranti din Germania a DEMISIONAT

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat, a anuntat ministrul german de Interne, in conditiile in care statul se confrunta cu un val urias de imigranti.

Investigatie RISE Project: Marii producatori de bere din Romania nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale

Reporterii RISE Project au descoperit ca ingredientele din care se face berea nu sunt intotdeauna cele naturale si nici procesul de fabricatie nu este unul bazat pe principii tocmai simple. Declaratii, interviuri si documente obtinute de la persoane care activeaza in marea industrie a berii scot la iveala faptul ca cele patru mari companii producatoare de bere din Romania- Heineken Romania, Ursus Breweries, Bergenbier si Tuborg Romania - nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )