Libnet.ro
UNICEF

09:30

Unul dintre cei mai bogati romani se zbate intre viata si moarte: Are COVID-19! Ce spun medicii

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai bogati romani se zbate intre viata si moarte: Are COVID-19! Ce spun medicii

Omul de afaceri Ioan Niculae, patron al clubului Astra Giurgiu, e ultimul nume important din lumea fotbalului romanesc care s-a infectat cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Biografia lui Petre Roman. Care sunt cele mai controversate capitole din viata fostului premier

Petre Roman,74 de ani, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica romaneasca. Acesta s-a remarcat la Revolutie, iar mai apoi a ocupat functii cheie la varful statului roman. in.

Cum a reactionat unul din cei 10 copii ai lui Diego Maradona cand a aflat ca tatal i-a murit

Unul dintre cei 10 copii ai lui Diego Armando Maradona, internat fiind de coronavirus intr-un spital din Italia, a vrut sa fie externat astfel incat sa isi poata lua adio de la tatal lui. Baiatul lui Diego Armando Maradona, decizie radicala dupa ce a auzit vestea mortii tatalui sau. Ce a facut acesta Toata planeta .

Cele mai incredibile momente cu Maradona! Fotbalistul a incetat din viata la 60 de ani!

Diego Maradona a incetat din viata ieri, la varsta de 60 de ani. De-a lungul anilor, acesta s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor. Retraim astazi cateva din momentele memorabile din cariera sa.

Cine sunt copiii lui CTP. Unul dintre fii a picat de multe ori BAC-ul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este un nume sonor in Romania, care nu ezista sa faca publice opiniile, oricat de acide sau indiferent de faptul ca altii ar putea fi deranjati de vorbele lui. insa mai putine lucruri se cunosc despre familia lui, indeosebi despre cei doi fii ai sai, acesta fiind extrem de discret cu .

Cine sunt cei mai cunoscuti candidati de pe listele pentru alegerile parlamentare. Vedetele care ne cer votul anul acesta

Artistii iau cu asalt scena politica. Loviti in plin de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19, o parte dintre cantaretii si actorii romani vor sa schimbe regulile din interior. Astfel ca,.

Cate marci de produse alimentare romanesti,din sutele inregistrate inainte de 1989, au mai ramas pe rafturile supermarketurilor

Din sute de marci de bunuri de larg consum infiintate in Romania inainte de 1989, aproximativ 50 se mai regasesc in prezent pe rafturile supermarketurilor, unul dintre cei mai cunoscuti retaileri din Romania propunandu-si sa infiinteze un Club al Marcilor Emblematice Romanesti.

Ce patim daca luam prea multa vitamina C. Efectele adverse ale celui mai puternic antioxidant

Vitamina C, cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, este unul dintre cei mai siguri si mai eficienti nutrienti. Printre beneficiile sale se numara protejarea organismului impotriva deficiettelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi si chiar impotriva imbatranirii pielii.

Descoperire socanta in desertul Americii. Cercetatorii: Daca unul dintre noi dispare brusc, ceilalti s-o ia la fuga

O structura metalica recent descoperita in desertul din Utah, SUA, a aprins deja imaginatia a milioane de oameni, ce au comparat-o pe loc cu monolitul misterios din filmul din 1968, Odiseea Spatiala 2001, regizat de Stanley Kubrik. Descoperire socanta in desertul Americii Cum a fost posibil sa apara acest obiect intr-o zona izolata ramane in .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )